Nå som det er vinter og kaldt ute, lengter mange kanskje tilbake til sommer, sol og varme. Dette er tiden for å planlegge drømme-sommeren sin, slik at man også har noe å se fram til og glede seg til. Er du mellom 10 og 17 år vil jeg anbefale å dra på språkreise. Da kan jeg garantere deg at du får en bra sommer. Jeg har vært på to språkreiser og begge var helt fantastiske og minnerike. På en språkreise opplever du så mye, blir kjent med nye mennesker og ny kultur, forbedrer deg i et annet språk og så mye mer. 

 

EF (Education First) har et stort utvalg av destinasjoner du kan reise til. Det går i fra land i Europa helt til f.eks USA og Australia. Reiser du med EF har du en norsk leder som er med deg fra start til slutt, og hjelper deg under reisen hvis det skal være noe. Det er også diverse regler som gjelder, slik at du skal føle deg tryggere på  å reise alene. Mer om språkreiser kan du lese HER

 


EF har også en konkurranse der du kan vinne et språkreisestipend på 10 000 kr. Gå inn HER for å melde deg på. Lykke til! 

 

I tillegg til denne konkurransen finnes det noen rabatter som gjelder for alle, helt frem til 1.februar. En oversikt:

  • Long Beach (3 resterende plasser!!) - 5000 kr i rabatt
  • USA, Tokyo og Cairns - 2000 kr i rabatt
  • Europa, 3 uker - 1000 kr i rabatt

 

Ikke nok med at du kan få disse rabattene, du kan nemlig få en rabatt av meg også. Det du må gjøre er å nevne navnet mitt ved din bestilling. Bestiller du over telefon nevner du bare navnet mitt, "Siri Emilie Krogstad". Om du bestiller over nett vil det komme opp et felt, "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive navnet mitt. Easy as that! 

 

Hvis du har muligheten til å dra på en slik reise, ville jeg tatt sjansen når du har den. Det er virkelig verdt alle pengene! 

 

Ha en fortsatt fin juleferie! :)


EF Ambassadør
Hei, på denne bloggen vil du finne informasjon om EF språkreiser. Du vil også lese om vår reise til Bournemouth og Long Beach.


Add me as a friend!
Arkiv


· Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juli 2013 · Juni 2013Kategorier


· Bilder fra reisen · Blogg · EF CREW · Forberedelser · Long Beach 2015Søk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits