Hei! Jeg stikker innom for å minne om at rabattene på språkreiser gjelder frem til 30/10. Merk at EF har øket rabatten for språkreiser til Long Beach, slik at den er på 4000 kr. Rabattene til de andre destinasjonene er fortsatt de samme. 

OVERSIKT:

♥ Long Beach - 4000 kr
♥ Tokyo, Florida, New York, California vertsfamilie og Costa Rica Adventure Tour - 3000 kr
♥ Destinasjoner i Europa - 2000 kr
♥ Grand Tour Europe - 2000 kr

RABATT AV MEG:

I tillegg til rabattene fra EF får du 500 kr i rabatt av meg. Dette er fordi jeg har vært på språkreise før, og er ambassadør. Rabatten får du ved å nevne navnet mitt (Siri Emilie Krogstad) når du booker reisen din. Bestiller du over telefon (22 94 12 00) trenger du bare å nevne navnet mitt. Hvis du bestiller over nett vil det komme opp et felt, "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive navnet mitt. Har du lyst til å dra på språkreise?
Ciaò! Drømmer du om å reise til California? Nærmere bestemt Long Beach, som ligger i Los Angeles County? Jeg var der i sommer og storkoste meg. Du kan nemlig få 4000 kr i rabatt om du bestiller deg språkreise til denne destinasjonen. Dette er i forbindelse med at de har lagt til et nytt kurs på LB Campus fra 23.juni. 


Slik ser bygningene ut på campuset, og det er forskjellige jente- og guttebygninger. I hver bygning er det en lounge som har internett, slik at man kan ha kontakt med venner og familie osv.. Det er tomannsrom, med en skrivepult, en seng og et klesskap hver.

Du har også en rekke utflukter og aktiviteter å velge mellom, som Six Flags, Disneyland, Universal Studios, dagstur til San Diego, helgeturer til San Fransisco eller Las Vegas. Hvis du ikke er med på alle utfluktene så får du velge litt selv hva du vil gjøre. Da setter aktivitetslederne opp ulike forslag, som f.eks shopping, surfing og baseballgame, og du får velge hva du vil delta på.Long Beach Campus er en utrolig populær destinasjon når det kommer til språkreiser. Derfor er det lurt å sikre seg plass fort. Rabatten gjelder så lenge det er ledige plasser.

I og med at jeg er ambassadør kan du nevne navnet mitt (Siri Emilie Krogstad) ved bestilling for en liten rabatt. Booker du over nett vil det komme opp et felt, " Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive navnet mitt.
Hei! Med EF språkreiser kan du reise til mange ulike destinasjoner, og velge mellom flere forskjellige språk. Du kan velge mellom land i Europa, som Spania, Frankrike, Irland, Tyskland, England og Malta. Andre land er USA og Australia, men itillegg til dette finnes det noe som kalles EF discovery. Med EF discovery kan du reise på europatur eller på øko-tur til Costa Rica. Høres ikke det gøy ut? 

 

Destinasjonene nevnt over er for 14-17åringer. Det er altså mye å velge mellom, så for å finne det stedet som passer deg best kan du bestille en gratis brosjyre HER. I brosjyren får du masse nyttig informasjon, både om destinasjonene, priser og andre ting du trenger å vite.

TILBUD: Om du bestiller innen søndagen(04/10) er over, får du med en valgfri tilleggspakke til en verdi av 1000 kr. Det kan være funpack eller en tur til Six Flags, for eksempel.

Den vanlige rabatten på opptil 3000 kr gjelder fortsatt fram til 30.oktober. Du får også en liten rabatt av meg om du nevner navnet mitt (Siri Emilie Krogstad) ved bestillingen din. Hvis du bestiller over nett vil det komme opp et felt, "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive navnet mitt.

I took this photo in Hollywood. Walk Of Fame.

Hvilke innlegg ønsker dere på bloggen?


EF Ambassadør
Hei, på denne bloggen vil du finne informasjon om EF språkreiser. Du vil også lese om vår reise til Bournemouth og Long Beach.


Add me as a friend!
Arkiv


· Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juli 2013 · Juni 2013Kategorier


· Bilder fra reisen · Blogg · EF CREW · Forberedelser · Long Beach 2015Søk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits