Hej, 

 

Lenge siden sist nå. Tenkte å stikke innom for å informere om rabatten dere kan få fram til 28.oktober, om du bestiller deg språkreise for neste sommer. Det å bestille seg språkreise er virkelig noe jeg vil anbefale. Jeg ble spurt av min venninne om jeg ville reise med henne og jeg nølte ikke en gang med å si ja. Dette er noe jeg absolutt ikke angrer på i ettertid, jeg har fått så mye bra ut av det. 

 

Gode grunner til å reise på språkreise: 

 

♥ Reise. Du får for det første opplevd et nytt land, men også mange ulike steder i det landet du velger. Dessuten blir du også kjent med kulturen i landet. Her får du altså mange minner og erfaringer å ta med deg hjem. 

 

♥ Forbedre deg i et annet språk. Uansett hvilken destinasjon du velger, vil du bli en del bedre i det språket de snakker. Nettopp fordi du snakker språket hele tiden og det er da du lærer det best, ikke når man sitter med en skolebok foran seg. 

 

♥ Nye vennskap. Du blir kjent med så mange herlige mennesker fra ulike steder over hele verden. Når man reiser og bor sammen i 3-4 uker blir man naturligvis fort kjent med hverandre, så dette er ingen problem. Kanskje får du deg venner for resten av livet? Jeg har fortsatt en del kontakt med flere av de jeg reiste med i 2013 og 2015. 

 

♥ Sikret deg en bra sommer. Har du ingen planer for sommeren 2017, ville jeg sjekket ut EF språkreiser mer og se om dette kan være noe for deg. Det kan fort bli kjedelig å være hjemme hele sommeren, i allefall hvis venner osv er på ferie. 

 

♥ Memories. Gjennom en språkreise på 3-4 uker får du så utrolig mange fine minner å ta med deg videre. Jeg lever fortsatt på mange av minnene fra da jeg reiste. Dere gjør noe hele tiden, enten det er aktiviteter, utflukter, skole, spise, stranda/badeland eller bytur. 

 

 

NÅ, over til rabatten:

 

USA, Tokyo, Australia: 4000 kr 
Hele Europa: 2000 kr 

 

Du kan også få en rabatt av meg, ved å nevne navnet mitt ved din bestilling. Bestiller du på nett kommer det opp et felt, "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive navnet mitt(Siri Emilie Krogstad). Booker du over telefon (22 94 12 00) kan du si at du har blitt anbefalt å reise av meg, og slik får du en liten ekstra rabatt. 

 

Har du noen spørsmål? 


EF Ambassadør
Hei, på denne bloggen vil du finne informasjon om EF språkreiser. Du vil også lese om vår reise til Bournemouth og Long Beach.


Add me as a friend!
Arkiv


· September 2016 · Mars 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juli 2013 · Juni 2013Kategorier


· Bilder fra reisen · Blogg · EF CREW · Forberedelser · Long Beach 2015Søk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits