Folkens! Nå har jeg en gladnyhet å dele til dere som enda ikke har booket språkreise for neste sommer. Den rabatten på 1000 kr ekstra er utsatt til mandag kl:09.00. Det vil si at dere har fortsatt sjansen til å få opptil 4000 kr i rabatt, ved å bestille ⇒ online ⇐ i helgen.

Følg @efsprakreiser på instagram for inspirerende bilder og oversikt over rabatter, infomøter osv..

 

Har du planer for neste sommer?
En aldri så liten throw back til Venice Beach. Stranden og området er helt fantastisk, og absolutt verdt å få med seg om man er i Los Angeles.

Om du drar på språkreise til Long Beach, tar dere turen hit flere ganger. Da får dere tid til å gjøre hva dere vil, enten det er å ligge på stranden, gå rundt å se eller kanskje ta en tur bort til Muscle Beach?


HUSK: I morgen kan du få 1000 kr ekstra i rabatt på din språkreise. Det kan du lese mer om i DETTE innlegget.


#EFmoment #EFspråkreiser #Travel

 
Hallo! Jeg ønsker å informere dere om den Europeiske språkdagen (26/09). Denne dagen har vært markert siden 2001. Formålet er å fokusere og oppfordre til språkopplæring, samt kulturell utveksling og forståelse. EF feirer denne dagen med å gi 1000 kr ekstra i rabatt på ALLE deres språkreiser. Dette tilbudet gjelder ut 25.september.

Under ser dere en oversikt over rabattene som gjelder fram til fredag. Rabattene i parantesene er de som gjelder etter denne dagen, og helt fram til 30.oktober.  

◊Australia, Tokyo, Costa Rica Tour og USA: 4000,-  (3000)

◊Long Beach Campus: 2500,-  (1500)
◊Alle reiser i Europa: 3000,-  (2000)

For å få rabatten:
Du må nevne navnet mitt (Siri Emilie Krogstad) ved bestillingen din. Bestiller du over telefon (22 94 12 00)oppgir du bare navnet mitt, men bestiller du over → nett ← vil det komme opp et felt "Har et EF crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive navnet mitt. Easy as that!

take me back please Synes du en språkreise høres interessant ut, så anbefaler jeg virkelig å vurdere det. Du kommer absolutt ikke til å angre på at du reiser, og iallefall ikke når du reiser med EF. Jeg er selv veldig fornøyd med dem som reiseorganisasjon, de ansatte hjelper deg alltid om du ringer og lurer på noe. Så har du lyst på en tusenlapp ekstra i rabatt, skal du vite at dette gjelder kun ut 25.september. 

Noen spørsmål?

 
Hei! Har du lyst til å reise på språkreise? Da anbefaler jeg å reise med EF språkreiser. De organiserer turer, og er med deg gjennom hele oppholdet - fra du bestiller reisen til slutt.

Det er utrolig mange destinasjoner å velge mellom, så jeg skjønner hvis det er vanskelig å velge. Derfor kan det hjelpe deg å bestille en gratis brosjyre HER. I denne får du generell informasjon om EF, ulike reisemål, aktiviteter, priser, datoer og så videre. Det lønner seg å bestille reisen sin innen 30.oktober, slik at du får opptil 3000 kr i rabatt. 
♦ Har du noen spørsmål?
♦ Hva er din drømmedestinasjon?
Hei alle sammen! Nå som det er høst og begynner å gå mot kaldere og mørkere tider, er det kanskje mange som drømmer om å dra på ferie eller reise til et varmere land? Men så har man jo skolen som muligens hindrer deg fra i å reise bort. Derfor er det en ypperlig mulighet til å planlegge drømmesommeren sin nå, slik at man har noe å se frem til og glede seg til. Med EF har du mange ulike destinasjoner å velge mellom, og de kan du lese om ved å bestille en gratis brosjyre HER.

EF har rabatter frem til 30.oktober, og her er en liste over disse:


- Australia, Tokyo, Costa Rica Tour og USA = 3000 kr

- Long Beach Campus = 1500 kr

- Alle reiser i Europa = 2000 krI tillegg til rabattene nevnt over får du alltid en rabatt av meg, uansett destinasjon. Du trenger bare å nevne navnet mitt (Siri Emilie Krogstad)ved bestillingen din. Bestiller du over telefon oppgir du bare navnet mitt, men bestiller du over nett vil det komme opp et felt "Har et EF crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive navnet mitt.

Ikke nøl med å bestill deg reise, det kan fort bli utsolgt til din favorittdestinasjon. Get ready, for du har en fantastisk sommer i vente med EF! Har du vært på språkreise før?
 

Hvor mye koster en slik reise?

Prisen kommer an på hvor du reiser til. Lander du på en europeisk destinasjon vil prisen være rundt 20 000 kr. USA vil være cirka 35 000 kr, og dette er uten utflukter. Skal du til Australia er prisen fra 37 000 kr. Ja, det er dyrt, men så absolutt verdt det!

Anbefaler du å reise alene eller med en venn?

Jeg reiste med ei venninne på begge mine reiser, dermed vet jeg ikke helt hvordan det er å reise alene. Men det var veldig mange som reiste alene til Long Beach, og de klarte seg helt fint. Man ble veldig fort kjent med hverandre, og alle fant noen å være med fra starten. Jeg tror at man får en like bra tur uansett om man reiser sammen med noen eller alene.

Hvor mye penger anbefaler du å ha i lommepenger?

Her kommer det også an på hvilken destinasjon du reiser til, hvor mange uker du skal være borte og hvor glad du er i shopping. Reiser du til en destinasjon innenfor Europa i 3 uker, anbefaler jeg 9000 -11 000 kr. Skal du til USA ville jeg tatt med minst 12 000 kr, men helst mer om du har planer om å shoppe mye. Dette med penger er veldig individuellt, så dere må nesten vurdere litt selv.

Hva var det beste du opplevde?

Dette var et veldig vanskelig spørsmål, synes jeg. Det var jo veldig mange herlige opplevelser. Hmm, det beste må vel være at jeg fikk oppleve å bli kjent med så mange herlige mennesker, fra forskjellige steder i verden. Og itillegg, at jeg fikk oppleve drømmen med dem.

Om jeg skal se på den beste opplevelsen av aktivitetene/utfluktene, så er det alle strendene og Universal Studios tror jeg. Strendene var utrolig fine, og vi hadde det så koselig sammen på strandagene. Dagen vi var i Universal var utrolig bra, selve attraksjonen er veldig bra laget. Og med så godt selskap som jeg hadde, kunne det ikke blitt bedre. ♥ btw, ikke glem helgeturen til Las Vegas om du reiser til Long Beach
Håper dere likte svarene :-)
Hej! I dette innlegget kan dere stille sprøsmål om EF og språkreiser. Lurer du på noe? Kan være noe du lurer på angående de stedene jeg har vært (Bournemouth og Long Beach), hva enn du lurer på - just ask questions! 

Untitled Photos and videos by Explore (@LetsTravelFar_) | Twitter

Hvis det høres interessant ut for deg med språkreise, kan du gjerne bestille en gratis brosjyre HER. I denne brosjyren står det informasjon om de ulike destinasjonene du kan reise til, samt priser og evt.datoer. Det står også litt generelt om EF, så denne brosjyren er grei å ha. Og gjerne si ifra hvis det er noen destinasjoner dere vil jeg skal skrive om.

Rabatt av meg kan du få ved å nevne navnet mitt (Siri Emilie Krogstad) ved din bestilling. Du kan enten ringe på 22 94 12 00 og oppgi mitt navn når du booker reisen. Om du bestiller på nett vil det komme opp et felt, "Har et EF crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive navnet mitt. Slik får du rabatten!


STILL SPØRSMÅL FOLKENS! 


EF Ambassadør
Hei, på denne bloggen vil du finne informasjon om EF språkreiser. Du vil også lese om vår reise til Bournemouth og Long Beach.


Add me as a friend!
Arkiv


· Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juli 2013 · Juni 2013Kategorier


· Bilder fra reisen · Blogg · EF CREW · Forberedelser · Long Beach 2015Søk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits