Hallo! Som nevnt tidligere her på bloggen så var jeg på språkreise til Bournemouth i 2013. Det begynner å bli en stund siden, og jeg savner både folkene og selve reisen kjempe masse. Bournemouth er en kystby med 11 km sandstrender, som ligger cirka 2 timer unna London. I denne byen har du alt innen gangavstand, sånn som shopping, matbutikker, resturanter, parker, strand og idrettsbaner/treningsmuligheter.

I dette innlegget tenkte jeg å skrive om kun Bournemouth, og litt mer om destinasjonen. Her er det kun muligheter til å velge vertsfamilie, men det synes jeg gikk kjempebra. EF håndplukker vertsfamiliene og  har flere undersøkelser på forhånd. Dette gjør at familiene er sikre å komme til, så ingen trenger å ha beskymringer for hvordan vertsfamilien skal være. Familien du kommer til kan være i "alle" aldre, det kan være fra oppi 20-årene til 60-årene. 

FUN PACK

Som jeg ser i neste års EF brosjyre er det noen endringer fra da jeg reiste, men det går i det samme og er stort sett de samme mulighetene. Det er blant annet en "Fun Pack" som du kan velge å bestille for 375 kr. Prisen inkluderer Splashdown Water Park, Laser Tag, båttur, bowling og EF-tskjorte. Jeg synes alle disse aktivitetene var morsomme. Badelandet var ikke så stort, men det var et par morsomme sklier der og når man er rundt gode mennesker blir det alltid gøy. Laserspillet var vel det jeg likte best. Der hadde vi på oss vester, itillegg til at vi hadde "lasergevær" om jeg kan kalle det det. Det var to lag, et blått og et rødt. Så var det slik at vi skulle treffe hverandre med laseren, da det var slike vegger og labyrinter å gjemme seg bak/i. Veldig gøy!! Båtturen var i en naboby og det var ikke spesielt interessant, men det var koselig å sitte og se seg rundt med fin utsikt. Båten kjørte forbi stile hus og bygninger. Når det kommer til bowlingen så vet jeg faktisk ingenting. Grunnen til det er at jeg og Tine (venninna mi) hadde misforstått møte tidspunktet, og vi dro hjem for å spise middag klokken 17. Tror det var slik at vi tok bussen tilbake klokken 7, og fikk vite at bowling-gjengen dro en time tidligere. Haha, huff! 


Fine hus, ikke sant? Disse så vi på båtturen. 

UTFLUKTER

På denne reisen får du inkludert en masse utflukter. De inkluderte utfluktene er to turer til London, hvor dere har en dag til shopping og en dag til sightseeing. Det varierer når på reisen dere har disse utfluktene, men til meg var vi på sightseeing i London allerede dagen etter vi kom. På sightseeingen var det veldig mye gåing og en del venting, men det var verdt det. Vi fikk sett mye av severdighetene London har å by på, som blant annet Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey og London Eye. Vi hadde null tid til å dra oppi London Eye, men vi satt på en gressplen nedenfor å spiste lunsjen vår. Ved Buckingham Palace tok vi gruppebilde og vi møtte faktisk en kjendis(Ross Lynch), så det var stas! 

Shoppingdagen i London var vel etter 2 uker tror jeg. Denne dagen hadde vi omtrent 4 timer på oss, og det ble jo selvfølgelig ikke nok. 4 timer er knapt med tid når man skal gå gjennom utrolig mange butikker i London. Men fortvil ikke, det blir mye shopping i Bournemouth også! Noen av butikkene de har i kursbyen er New Look, Zara, H&M, TopShop, sportsbutikk, Boots og en del skobutikker.

Det blir også en halv dag i Winchester, som er en søt liten by. I denne byen får du se "King Arthur`s Round Table". Må ikke glemme å påpeke at en liten kaffe/tebutikk hadde verdens beste brownies!! 


Fra Winchester! 

AKTIVITETER

I og med at stranden er så nære, blir det en del strandvolleyball og fotball. Det blir også "Town Quiz", det var ganske interessant. Vi gikk rundt i byen for å svare på spørsmål og fullføre setninger, så var det også premier til de som klarte mest. EF arrangerer også noen sosiale kvelder i uken, og dette er blant annet disco. Noen aktiviteter er ikke gratis, men kan bestilles for en liten penge før avreise. Disse er:
- Bournemouth Eye luftballong
- Dagstur til Oxford
- En hel dag i Southamton
- EF Mega party
- Beach BBQ
- Surfeleksjoner

Når jeg reiste var noe av dette inkludert, og noe kunne vi bestemme oss for å betale i kursbyen. Nå ser det ut til at det er noen endringer, men fortsatt de samme mulighetene. I luftballongen har du utsikt over hele Bournemouth, og jeg mener at det er en opplevelse å få med seg når du først er der. Jeg rakk da ikke å gjøre dette, vi hadde god tid men planla liksom aldri å gjøre det. Siste kvelden fikk vi opp farta å skulle ta luftballongen, men da var det for mye vind så den gikk ikke! 

På dagsturen til Oxford får dere sett noen gamle bygninger og shoppe. Her synes jeg shoppingen var veldig bra! BBQ på stranden anbefales virkelig. Etter en utrolig lang dag var det såå godt å komme ned til stranden, og vite at en god, saftig burger ventet på deg. Stemningen og volleyball-kampene denne kvelden var også på topp! Jeg ser også at for neste år har dere muligheten til å velge surfeleksjoner, som må være noe nytt. Da har dere muligheten til og prøve å surfe, er ikke det kult? Jeg har så lyst til å lære meg det!Avreisedatoer for 2015:

- 24. juni - 14. juli 

- 1. juli - 21.juli

- 8.juli - 28.juli 

Alle reisene varer i 21 dager og koster 19 495! Dere må regne med at det kommer noen ekstra utgifter, som reiseforsikring og en drøy tusenlapp for innenlands flybilletter. (Du som reiser fra Oslo trenger ikke sistenevnte)

RABATT

Husk at du kan få rabatter hvis du bestiller før 17.oktober. Du får 2000 kr i rabatt av EF automatisk, itillegg til at du alltid kan få 200 kr i rabatt av meg. Dette er fordi jeg er EF ambassadør, og jeg er med på å promotere EF. Rabatten av meg får du ved å nevne navnet mitt (Siri Emilie Krogstad Rikardsen) ved bestilling. Du kan enten bestille over nett (ef.no) eller booke over telefon på 22 94 12 00. Bestiller du over nett vil det komme opp et felt hvor det står, "Har et EF crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" I dette feltet skal du skrive hele navnet mitt. Bestiller du over telefon kan du si ifra om at du har blitt anbefalt å reise av meg(mitt fulle navn). Og slik får du 200 kr ekstra i rabatt! 

GRATIS BROSJYRE BESTILLES HER! I denne brosjyren står det mer om andre destinasjoner og ulike priser. 

Håper dette var grei og nyttig informasjon. Hvis du lurer på noe mer eller ikke fikk svaret du ville ha, gjerne kontakt meg! :)

#EF #EFBournemouth #Bournemouth #språkreise #reise #student #opplevelse #EFmoment


EF Ambassadør
Hei, på denne bloggen vil du finne informasjon om EF språkreiser. Du vil også lese om vår reise til Bournemouth og Long Beach.


Add me as a friend!
Arkiv


· Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juli 2013 · Juni 2013Kategorier


· Bilder fra reisen · Blogg · EF CREW · Forberedelser · Long Beach 2015Søk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits