Hallo! Med EF (Education First) kan du reise på språkreiser til utrolig mange forskjellige destinasjoner. De kan du lese mer om her. Jeg er veldig fornøyd med EF som reiseorganisasjon, da jeg har reist med dem to ganger. De ansatte er hyggelige og meget hjelpsomme. Man får gode forberedelser i forkant av reisen, man blir blant annet medlem av "my.ef". Det er et nettsted hvor du kan bli kjent med de som reiser sammen med deg, og det er jo veldig greit hvis du reiser alene.

På en språkreise har man selvfølgelig skole. (4x40 min fra man-tors) Denne skolen er annerledes i forhold til i Norge. Man reiser jo for å utvikle seg innen et språk, f.eks engelsk eller spansk. EF fokuserer derfor på å lære av å praktisere språket, fordi det er slik man lærer best. Det er veldig lite teori, og heller mer av diskusjoner, gruppearbeid, "games" og prosjekter. På denne måten blir ikke timene kjedelige heller.

 

Utenom skolen er det aktiviteter og utflukter. Her er det også noen ekstra utflukter som man kan velge å være med på. Men de fleste aktivitetene er inkludert i prisen. Dette foregår etter skoletid og i helgene. På noen destinasjoner finnes det 'Fun pack' og f.eks i California kan man dra på helgeutflukt til Las Vegas. Anbefaler å være med på så mye som mulig, alt er gull verdt!En språkreise inneholder så mye. Man lærer og utvikler seg selv, møter nye mennesker og blir mer utadvendt, opplever nye steder og kulturer. Hvis du er glad i å reise anbefaler jeg virkelig å dra på språkreise. Enten det er alene eller med en venn, så vil det bli en fantastisk opplevelse!

explore the world - image - Untitled | via Tumblr

Mine to beste sommre har vært med EF, og jeg er så takknemlig for at jeg fikk muligheten til å reise med dem! ♥♥♥


MERK: EF har også andre muligheter enn språkreise. Om du er eldre enn 17 år vil reise på noe av det samme som språkreise, kan du velge språkkurs. Et språkkurs er friere enn en språkreise, for da kan du nemlig gjøre akkurat det du vil på fritiden. Du trenger ikke å være med noe form for ledere hele tiden. Språkkurs og andre muligheter du har kan du lese om HER.

 

Om du bestiller språkreise kan du få rabatt ved å nevne navnet mitt (Siri Emilie Krogstad) ved din bestilling. Dette er fordi jeg har vært på språkreise før og er ambassadør. Lurer du på noe? Håper du velger å reise med EF, og om du gjør - at du får en fin opplevelse!

 

 
Planlegg din drømmesommer i dag! I og med at det var så stor pågang på rabatten ble den utsatt til i morgen, klokken 16.00. Det er veldig mange som vil sikre seg sin språkreise med EF, og det er derfor lurt å booke i god tid. Dessuten kan du få opptil 5000 kr i rabatt frem til i morgen. Itillegg til denne rabatten kan du få en liten rabatt av meg også. Alt du trenger å gjøre er å nevne navnet mitt (Siri Emilie Krogstad) ved bestillingen din. Om du bestiller over nett vil det komme opp et felt, "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive navnet mitt.

 <3<3  Untitled | via Tumblr  Untitled

Det er så mange ulike steder å reise til. Vi har flere stater å velg i mellom i USA, mange herlige land i Europa - Tyskland, England, Frankrike er bare noen av dem, Australia og for å få en konkret oversikt over alle destinasjonene kan du klikke her. Da håper jeg du finner det rette reisemålet for deg.

Har du noen spørsmål angående språkreise, eller rabattene?

 
Venice beach, Santa Monica, Griffith Observatory, Hollywood, Beverly Hills, shopping, new friendship, Universal Studios, Laguna Beach, Six Flags, Disneyland, Outlets, Las Vegas, volleyball på stranda, lifeguards, EF lederne, trening i parken, turene til Target, Baseball match, surfing.. <3 Savner alt med denne reisen

 

 

 

 Det finnes utrolig mange destinasjoner å reise til, som er unike og herlige på hver sin måte. Men jeg er helt utrolig glad for at jeg valgte Long Beach denne sommeren, og jeg har forelsket meg helt i Los Angeles. Skulle gjerne gått langs Huntington Beach eller shoppet i Hollywood akkurat nå!

Man må bare finne den rette destinasjonen for seg, og det kan du gjøre ved å klikke her! Bestill en gratis brosjyre og du får en oversikt over de ulike stedene du kan reise på språkreise til. Her vil du også se en oversikt over priser og aktiviteter.

Any questions?
Heisann! Tenkte jeg kunne informere om ulike rabatter for neste års reiser. Hvis du vurderer å dra på språkreise, kan du bestille en gratis brosjyre HER. En språkreise er virkelig noe jeg anbefaler og jeg misunner alle som skal reise neste år. 

 

Bestiller du før 21.august gjelder disse rabattene:

 

  • California vertsfamiliekurs & Australia = 5000 kr
  • Tokyo, Costa Rica Tour, New York og Florida = 4000 kr
  • Alle språkreiser i Europa = 3000 kr 
  • Long Beach campus = 2000 kr

Laguna beach, nydelig strand <3

 

Dere kan forresten også få en rabatt av meg, i og med at jeg har reist før og er ambassadør. Rabatten får dere ved å nevne navnet mitt ved bestilling. Enten ringer dere å bestiller på dette nummeret, 22 94 12 00 og da må dere bare si mitt fulle navn - Siri Emilie Krogstad. Eller så kan dere booke reisen online, da vil det komme opp et felt - "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive mitt navn. Easy as that!  

 

Har du ikke planlagt sommeren 2016 enda? Do it now, book en reise med EF og du er sikret en herlig sommer! 


EF Ambassadør
Hei, på denne bloggen vil du finne informasjon om EF språkreiser. Du vil også lese om vår reise til Bournemouth og Long Beach.


Add me as a friend!
Arkiv


· Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juli 2013 · Juni 2013Kategorier


· Bilder fra reisen · Blogg · EF CREW · Forberedelser · Long Beach 2015Søk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits