Heisann! I dag tenkte jeg å skrive en del generell informasjon om språkreiser, i dette innlegget skriver jeg om EF Discovery Tours.


Til slutt på 14-17 år står det EF Tours, og jeg tenker meg at det er flere som lurer på hva det er. På EF Discovery Tours kan man velge mellom 5 reise destinasjoner.
East Coast USA:

USAs østkyst er en skattekiste fyllt med kjente landemerker. Reisen starter i Boston og deretter får du med deg New York, Washington D.C og Orlando. Du får blant annet sett New Yorks skyskrapere, Central Park, Times Squere, Mount Vernon, Universal Studios og Floridas hvite sandstrender. Denne turen varer i 11 dager og du får opplevd utrolig mye på kort tid. 

Pris: 25 495,-

West Coast USA:

Opplev den amerikanske drømmen på en reise som starter i San Francisco og ender i Arizona. Her får du oppleve Los Angeles, San Diego, Las Vegas, Gran Canyon og Phoenix. Diverse landemerker du ikke går glipp av er Madame Tussad`s i Los Angeles, San Diego Zoo, Sea World, elvepadling i Colorado River og Grand Canyon National Park. Denne turen varer i 14 dager.

Pris: 26 495,- 

Coast To Coast USA:

På denne 16 dagers reisen får du med deg så utrolig mye. Eventyret starter i Boston, derretter til New York, Philadelphia, Washington D.C, San Francisco, Los Angeles og San Diego. På denne reisen får du opplevd Duck Tour i Boston, Prudential Center Sky Walk, Empire State Building, Frihetsgudinnen, Universal Studios, Venice Beach, San Diego Zoo og Sea World. Jeg mener at du får oppleve veldig mye bra på denne turen, og det er de mest kjente  severdighetene som er inkludert her.

Pris: 28 995,-

Grand Tour Europe:

Europa turen varer i 16 dager og du får med deg både England, Frankrike, Sveits, Italia og Hellas. Her starter reisen i London og du får sett kjente severdigheter som Big Ben og Westminster Abbey. Derretter reiser dere med Eurostar til Paris, og her kan du være med på en valgfri tur til Versailles. Reisen går videre gjennom Sveits til Lucerne, og her blir det fjelltur til Mount Pilatus. Derretter blir det italiensk pizza og besøk til det skjeve tårnet i Piza. I Roma får du opplevd Colosseum, så går det mot Hellas. I Athen får du oppleve Akropolis og velger selv om du vil bli med videre på øycruise. 

Pris: 20 495,-
Valgfri øycruise i Hellas: 2995,- 

 Eco-Tour Costa Rica:

På denne 10 dagers reisen får du opplevd utrolig mye. Her starter reisen i Costa Ricas hovedstad, San Jose. Her blir det besøk til INBioparque nasjonalpark og Poàs Vulkan. De neste to dagene får du utforske Arenal mens du padler kajakk langs Lake Arenal og drar på fjelltur til La Fortuna-fossen. Du får også oppleve regnskogen Canopy. Siste delen av reisen drar du til stillehavskysten og besøker Carara reservatet. I løpet av denne turen får du også sett apekatter! 

Pris: 20 995,- 

 excite | via Tumblr

Big ben

divine

Dette var kort skrevet om EF Discovery Tours, og mer informasjon om dette står i de gratise EF brosjyrene. Du kan bestille en gratis brosjyre HER! Med det samme informerer jeg om at du får opptil 3200 kr i rabatt på reisene nevnt over, om du bestiller før 17.oktober. 3000 kr får du automatisk av EF, mens du kan få 200 kr i rabatt av meg. Da må du nevne navnet mitt ved bestilling, enten over telefon (22 94 12 00) eller over nett (ef.no). Bestiller du over nett vil det komme opp et felt som sier, "Har et EF crew medlem anbefalt dette programmet for deg?". Og der skal du skrive navnet mitt i, som er Siri Emilie Krogstad Rikardsen. Om du booker reisen din over telefon kan du nevne at du har blitt anbefalt dette programmet av meg(mitt fulle navn). 

 Høres ikke dette interessant ut? Ta din tid til å tenke over om du vil reise og evt.til hvilken destinasjon. Det er jo en stund til oktober, så det er fortsatt tid igjen til rabatten går ut. Itillegg til Discovery Tours, er det mange andre destinasjoner å reise til. Det er også diverse rabatter på dem, itillegg til at du alltid får 200 kr i rabatt av meg! 

Hvis du lurer på noe eller vil jeg skal blogge om noe spesielt, bare kontakt meg! :)
Heisann! Jeg tenkte å meddele noen videoer fra forskjellige destinasjoner, slik at dere får se litt mer. Kanskje det frister enda mer å dra på språkreise etter du har sett disse videoene? Videoene er laget av folk som har vært på språkreise før. 

Florida:

 

California:

 

Malta:

England:

Frankrike:

Hvis du er i tvil om noe eller vil vite mer om de ulike destinasjonene, gjerne bestill en gratis brosjyre HER!  Husk at du også kan få fjorårets priser og opptil 2200 kr i rabatt, om du bestiller før 22.august. Du får 2000 kr i rabatt av EF og 200 kr av meg. Rabatten av meg får du ved å si at du har blitt anbefalt å reise av meg (Siri Emilie Krogstad Rikardsen), om du bestiller over telefon. Du kan ringe til EF på 22 94 12 00 eller så kan du bestille på nett (ef.no). Å bestille over nett er veldig lett og det tar ikke lang tid. Det vil komme opp et felt hvor du skal skrive navnet mitt i, og slik får du 200 kr i rabatt.(bilde under)

Hvilken destinasjon synes du frister mest? Vurderer du å reise? 

Kontakt meg om du lurer på noe: siriemiliekr@hotmail.com :)

#reise #språkreise2015 #språkreise #travel #ferie #languagetrip #video #california #florida #malta #england #frankrike #EFambassadør
Er det noen reiseglade mennesker der ute som kunne tenke seg å dra på språkreise? Har du lenge hatt lyst til å reise, oppleve, utforske, lære ny kultur og bli kjent med mange mennesker fra andre destinasjoner? Ved å dra på språkreise sommeren 2015 har du en flott mulighet til å oppleve dette. Uansett hvilken av de mange destinasjonene du velger å reise til, er det utrolig mye å oppleve. Hvis dette virker interessant og du vurderer å reise, ville jeg bestilt en gratis brosjyre her! I denne brosjyren får du mye informasjon om de ulike reisestedene, og en oversikt over prisene. Det er også lurt å vise denne brosjyren til foreldrene dine, slik at de får litt informasjon om EF språkreiser.


EF Graduation, meg og Tine!

Husk at du kan få rabatter ved å bestille før 22.august. Du får fjorårets priser, itillegg til at du får opptil 2200 kr i rabatt. Du får 2000 kr i rabatt fra EF og 200 kr i rabatt fra meg, i mot at du nevner navnet mitt (Siri Emilie Krogstad Rikardsen) ved bestilling. Du kan enten bestille over nett (ef.no) eller ringe til 22 94 12 00. Bestiller du over nett vil det komme opp et felt hvor du skal skrive navnet mitt i. Hvis du booker reisen over telefon kan du si at du fikk anbefalt dette av meg, og slik får du 200 kr i rabatt.

Hvis du lurer på noe kan du kontakte meg på siriemiliekr@hotmail.com eller i kommentarfeltet! 

 

#efspråkreise #språkreise2015 #språkreise #reise #EFambassadør #USA #England #Australia #Malta #Frankrike #Spania #Tyskland
Heisann! Som sagt tidligere på bloggen er jeg medlem i EF crew. Det vil si at jeg jobber med EF og er med på å promotere EF språkreiser. Jeg vil oppmuntre alle som har muligheten, til å dra på språkreise. Det er en veldig bra opplevelse å ta med seg videre, man lærer og opplever mye på veldig "kort tid". Er du mellom 10-14 år eller 14-17 år? Da ville jeg tatt sjansen på å reise neste sommer. Jeg kan garantere deg at dette er en reise du ikke vil angre på. Om du bestiller før 22.august får du fjorårets priser og opptil 2200 kr i rabatt. Mer om rabatten kan du lese om her! 

Det er forskjellige destinasjoner etter hvor gammel du er. Hvis du er mellom 14-17 år har du størst utvalg av reise destinasjoner. Og for 10-14 år er det færre valg ettersom du er mindre, og det er destinasjoner som er mer tilpasset din alder. Hvis du vil vite mer om destinasjonene kan du enten gå inn på ef.no og lese, eller du kan bestille en gratis brosjyre HER. Bestiller du en gratis brosjyre kan du ta den med til foreldrene dine, slik at de får et større innblikk på hvilken reise du har lyst til å være med på. Dette anbefaler jeg virkelig hvis foreldrene dine er litt skeptisk til at du reiser, og vil ha nærmere informasjon. 


//Bilder : weheartit// Disse er fra forskjellige destinasjoner, Malta og USA.

Er det noen spesielle ønsker på blogg innlegg? Jeg vet liksom ikke hva dere vil lese, fordi det er så mye jeg kan skrive om. Så hvis det er en spesiell destinasjon du vil vite mer om, gjerne kommenter det. Hvis du lurer på noe er jeg glad for å svare, så bare spør i vei!

Tror du sommeren 2015 kan bli din drømmeferie? Har du reist med EF før?

 


EF Ambassadør
Hei, på denne bloggen vil du finne informasjon om EF språkreiser. Du vil også lese om vår reise til Bournemouth og Long Beach.


Add me as a friend!
Arkiv


· Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juli 2013 · Juni 2013Kategorier


· Bilder fra reisen · Blogg · EF CREW · Forberedelser · Long Beach 2015Søk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits