Heihei!

Tine la ut et innlegg om hva hun hadde kjøpt seg, så jeg tenkte jeg kunne gjøre det samme. Er veldig fornøyd med innkjøpene og det ble litt under 500kr til sammen.

Skal bli bra med shopping i London i neste uke! :)

- SE
Hei!
I dag har vi vært på shopping, og jeg må si at shoppingen i England er såå mye bedre enn i Norge. Det er så mye mer utvalg her og lavere priser. De beste butikkene vi har vært innom her i Bournemouth er New Look, River Island, Top Shop og Primark.
Betalte ca 500 norske kroner til sammen for alt dette:

Gleder meg til å shoppe mer, vi skal forresten på shopping i London neste uke!

~ Tine
Heisann! :)


Vi kom fram til vertsfamilien i rundt 7 tiden på onsdag, etter å ha tatt buss fra London Gatwick. Når vi kom hjem viste hun oss rommet vårt og vi fikk en kjempegod te. Resten av kvelden satt vi bare og snakket med dem.

Så tidlig som på torsdag tok vi toget til London, for å dra på sightseeing. Det var kjempevarmt og nydelig vær i London. Det var en del venting og vi gikk mye, men det var verdt det. Når vi kom opp til slottet møtte vi tilfeldig Ross Lynch, som spiller i Austin & Ally eller noe. Det var ganske så fett!

I går var vi på stranden for å lære EF dansen. Når vi hadde lært den så hadde vi en slags sightseeing i kursbyen, og derretter disco.

Stranden var sinnsykt fin, mye finere enn enkelte syden strender.

I dag har vi hatt en foto konkurranse og vært på skolen. Etter det hadde vi "host family evening", men vi fikk låv til å være igjen i byen for å shoppe. Vi kommer til å legge ut bilde av innkjøpene straks.

Vi har det iallefall utrolig bra hær i Bournemouth. Været er veldig fint, noe som er herlig!
Heia 

 

Oi, nå er det rundt 14 timer til vi kjører til flyplassen. Tiden har gått så fort i det siste, føles ut som vi nettopp bestilte reisen jo! Vi kjører til flyplassen litt over 7 tidlig i morgen, i og med at flyet går 09:20 til Gardermoen. Alt er pakket og klart, så nå gjenstår det bare å vente. Jeg tror denne språkreisen kommer til å bli en opplevelse vi aldri vil glemme. En ting vi også gleder oss veldig til er å møte de jentene vi har blitt kjent med på forhånd. 

Dette blir braaa! 

 

 
Hallo! 

 

På instagram vil det legges ut en del bilder, fra under oppholdet vårt i England. Jeg tror det vil komme oftere oppdateringer der enn på bloggen. Om du vil kan du følge oss på 'siriemiliekr' og 'tinelien'. Vi skal få blogget mest mulig og når vi har tid. Det er litt usikkert om vertsfamilien vår har nett, så om de ikke har det får vi kun nett på skolen. 

- Hva er din instagram?


EF Ambassadør
Hei, på denne bloggen vil du finne informasjon om EF språkreiser. Du vil også lese om vår reise til Bournemouth og Long Beach.


Add me as a friend!
Arkiv


· Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juli 2013 · Juni 2013Kategorier


· Bilder fra reisen · Blogg · EF CREW · Forberedelser · Long Beach 2015Søk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits