Hej, har du lyst til å reise på språkreise med EF? EF er en reiseorganisasjon som tilbyr språkreiser i så mange ulike land. Man kan reise til alt fra Tyskland og Frankrike til USA og Australia. I tillegg til dette kan man også dra på Dicovery Tours. Anbefaler alle eventyrlystne mennesker å gripe sjansen mens de har den, for på en slik tur opplever man så mye som er verdt å ta med seg videre. For det første forbedrer man seg i et annet språk, men man blir også kjent med ny kultur, ser og opplever kjente severdigheter, fornøyelsesparker, drar på sightseeing og bare har det gøy sammen. Høres dette interessant ut? Bestill en gratis brosjyre her, da vel. I dette innlegget skal jeg ta for meg destinasjonen, Long Beach i California.


Long Beach ligger i Los Angeles, CA. Her bor man på et ekte amerikansk universitet, kalt California State University Long Beach(CSULB). Da går man også naturligvis på denne skolen, så det er jo litt kjekt da. På Campus får man også frokost og lunsj, fra man-fre. Man får altså ikke middag/kveldsmat i ukedagene og heller ikke mat i helgene, så dette må man ha med lommepenger til. Ellers er Campuset veldig stort, har hørt at det er iallefall tre Starbucks på skolen og utendørsbasseng. Det er også steder hvor man kan kjøpe seg lunsj, og en butikk hvor man kan kjøpe klær med logoen til skolen på.

Det er også en del aktiviteter og utflukter inkludert i prisen. Dette er en halv dag til de kjente strendene Santa Monica og Venice Beach, som er gullverdt å få med seg. Under turene til Los Angeles får man opplevd Hollywood, Beverly Hills, Olvera Street og Rodeo Drive. Her vil det da bli tid til både shopping, Walk Of Fame og man går vel kanskje oppover mot Hollywood skiltet også.

Sett bort ifra disse utfluktene vil det også være små aktiviteter rundt Campus-området og noen turer til diverse museer. Her vil b.annet sport som fotball og volleyball bli populært, det vil også være en rekke strandturer, bybesøk, dra på museer, dra på historiske monumenter og eventer. Eventer som velkomst- og avskjedsarrangement, talentshow, karaoke, pizzakvelder, EF disco og Looney Lympics.

I tillegg til alt som er inkludert i prisen kan du velge å betale ekstra for helgeturer, og dagsturer til fornøyelsesparker. Helgeturene går til Las Vegas og San Fransisco. Det vil være dagsturer til Disneyland, Six Flags, Universal Studios og San Diego. Jeg vet ikke helt prisene på disse turene, i og med at det bruker å variere fra år til år. Dermed tør jeg ikke å påstå noe enda.

Alle bildene er tatt fra google.

Høres ikke dette morsomt ut så vet ikke jeg. Herreguud, for en opplevelsesrik sommer de som reiser på språkreise får. Jeg skal selv på denne turen i sommer og gleder meg som en liten unge, haha. Det skal bli så godt, å bare være i drømmedestinasjonen for en måned. Men du må forresten ikke glemme at det finnes utrolig mange andre steder du kan sjekke ut også. Er det en spesiell destinasjon du vil jeg skal skrive om her på bloggen?

Jeg kan forresten også gi deg en liten rabatt på 300 kr, i tillegg til den rabatten EF gir(les her). Da er det bare å nevne navnet mitt(Siri Emilie Krogstad), ved bestilling og slik får du rabatten. Bestiller du over nett skal du skrive navnet mitt i en rute hvor det står, "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?".

Noen spørsmål? Har du vært på språkreise før?

 
Hei, lenge siden sist nå. Som overskriften sier så handler dette innlegget om språkreise neste sommer. Det er nå mulig å booke reiser for neste sommer, og gratis brosjyre kan dere bestille her. I denne brosjyren kan du lese mer om alle de ulike destinasjonene, for så å velge den du synes virker mest interessant. Du kan oppleve alt fra storby, strand, utflukter, shopping, kultur, historie og det er så mye å velge imellom.

EF har jo alltid ulike rabatter, og nå kan du få opptil 4000 kr i rabatt. Denne rabatten varer helt frem til 15.juni. Her er oversikten over de forskjellige rabattene:

- Long Beach, California: 2000 kr

- Andre destinasjoner i USA, EF Discovery Tours og Australia: 4000 kr 

- England, Frankrike, Tyskland, Spania, Malta: 3000 kr

☮✿★ᗷᑌᗷᗷᒪEGᑌᑌᗰᗰ✝☯★☮       Paris

Så for dere som alltid har drømt om å reise, oppleve nye steder, utforske, møte nye mennesker, bli bedre i et fremmed språk, bli kjent med ny kultur and so on.. grip sjansen mens dere har den, klikk dere inn her, les mer og bestill reisen din!

Jeg kan forresten også gi deg en liten rabatt. Da er det bare å nevne navnet mitt(Siri Emilie Krogstad), ved bestilling og slik får du rabatten. Bestiller du over nett skal du skrive navnet mitt i en rute hvor det står, "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?".

Har du vært på språkreise før? Noen spørsmål?


EF Ambassadør
Hei, på denne bloggen vil du finne informasjon om EF språkreiser. Du vil også lese om vår reise til Bournemouth og Long Beach.


Add me as a friend!
Arkiv


· Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juli 2013 · Juni 2013Kategorier


· Bilder fra reisen · Blogg · EF CREW · Forberedelser · Long Beach 2015Søk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits