Book din reise med EF før tirsdag 29.mars, det er få plasser igjen og du vil ikke gå glipp av det som mulig blir den beste sommeren i ditt liv. Under er en oversikt over hvilke plasser som er igjen: 

                                                   

Siste frist for bestilling er altså tirsdag om en uke, noe som fører til at de resterende plassene vil gå bort fort. Det er mange som ikke har noen planer for sommren, og derfor booker seg en reise med EF. Gjennom en sråkreise med EF opplever du så mye, blant annet så møter du nye mennesker, blir kjent med ny kultur, forbedrer deg i et annet språk, shopper, utforsker ulike severdigheter og myemye mer! Jeg har vært på to språkreiser og sitter igjen med så mange gode minner og nye venner. 

 

HER kan du bestille reisen din over nett. Det vil komme opp et felt, slik som på bildet under, hvor du kan skrive navnet mitt for å få en rabatt på 500 kr. 

Om du bestiller på telefon, 22 94 12 00 , så kan du bare si at du har blitt anbefalt å reise av meg. Dermed får du rabatt! :) 


//bildene er tatt fra google

 

Frister det å reise på språkreise? Noen spørsmål? I´m happy to help! 

 


EF Ambassadør
Hei, på denne bloggen vil du finne informasjon om EF språkreiser. Du vil også lese om vår reise til Bournemouth og Long Beach.


Add me as a friend!
Arkiv


· Mars 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juli 2013 · Juni 2013Kategorier


· Bilder fra reisen · Blogg · EF CREW · Forberedelser · Long Beach 2015Søk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits