Hei! Jeg tenkte å oppdatere bloggen litt, med informasjon om EF sin hjemmeside. På hjemmesiden deres finner man nyttig info om de ulike utdanningsprogrammene og man kan blandt annet melde seg på kursene.

EF har nylig oppdatert sin hjemmeside, slik at den er mer brukervennlig for de interesserte. På denne linken kan dere finne informasjon om de ulike programmene EF tilbyr. Det er så mange forskjellige kurs og reiser man kan være med på.Her er språkreiser veldig populært, itillegg går det an å dra på språkkurs, utvekslingsår, Au Pair og mye mere. Sjekk det ut her!


SPRÅKREISE MED EF

De har også en egen seksjon for språkreiser, som dere kan finne her. Om du vurderer å dra på språkreise vil jeg anbefale å sjekke ut siden for å finne mer informasjon og lese om ulike destinasjoner. Jeg vil oppfordre alle som har muligheten til å dra på språkreise, det er en reise du sent vil glemme. Man opplever så mye nytt og har det kjempegøy, møter nye mennesker, opplever ny kultur og snakker annet språk, besøker kjente severdigheter, danser, synger, deltar på ulike aktiviteter osv.. listen er så lang!Om dere har spørsmål, gjerne send meg en mail på siriemiliekr@hotmail.com

Vurderer du å reise med EF, isåfall hvilken reise er du interessert i?


EF Ambassadør
Hei, på denne bloggen vil du finne informasjon om EF språkreiser. Du vil også lese om vår reise til Bournemouth og Long Beach.


Add me as a friend!
Arkiv


· Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juli 2013 · Juni 2013Kategorier


· Bilder fra reisen · Blogg · EF CREW · Forberedelser · Long Beach 2015Søk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits