Hei! Har du lyst til å dra på språkreise med EF? I dette innlegget skal jeg informere om rabattene du kan få om du booker din reise innen fredag, 5.februar. Det er ingen hemmelighet at en slik reise koster en del penger, men om du har muligheten ville jeg virkelig dratt. Du får oppleve nye steder, ny kultur og du får nye venner fra forskjellige steder i verden. I tillegg til dette utvikler du dine språk kunnskaper, og det beste er jo å gjøre dette i landet hvor de faktisk snakker det språket du lærer.

 

BESTILL INNEN 5.FEBRUAR KL.17:00 FOR DISSE RABATTENE:

◊ Long Beach - 5000 kr (kun 3 plasser igjen!!!)  

◊ Australia, Tokyo, Costa Rica og USA - 2000 kr

◊ Europa (3 uker) - 1000 kr

 

RABATT AV MEG:

500 kr - Denne får du hvis du nevner navnet mitt (Siri Emilie Krogstad) ved din bestilling. Du kan enten ringe til dette nummeret, 22 94 12 00 eller du kan bestille over nett, HER. Da vil det komme opp et felt, "Har et EF crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive navnet mitt. 

 

Jeg har selv vært på språkreise to ganger, både til Europa(Bournemouth) og USA(Long Beach). Begge deler er til å anbefale, men destinasjon er veldig individuellet og en må derfor finne ut hva som passer best for seg. Det kan du gjøre ved å bestille en gratis brosjyre HER. Denne brosjyren inneholder oversikt over alle destinasjoner du kan reise til, noe som gjør det lettere å velge. 

 

Velger du å reise, så kan du bli EF Ambassadør slik som jeg er nå. Da kan du promotere EF og verve andre til å reise, som gjør at du mottar poeng som du kan bruke på diverse premier. Du kan få alt fra kinobilletter, middag for to til MacBook og en ny språkreise. Det er helt rått! Det var slik jeg fikk reist til to steder, og det er jeg skikkelig takknemlig for! 

 

Noen spørsmål? 

 

 

 
Finnes det noen reiseglade sjeler der ute, som har lyst til å dra på språkreise med EF? Isåfall, så kan du lese om destinasjoner og rabatter i dette innlegget. Har du ikke tenkt på språkreise før, kanskje du blir inspirert og får lyst til å reise du også?

 

EF (Education First) tilbyr deg å reise til flere ulike destinasjoner. Er du mellom 14 og 18 år kan du velge mellom hele 9 land, og der igjen flere forskjellige byer. Dessuten finnes det også noe som kalles "EF Discovery", som vil si at dere besøker flere forskjellige byer og land i løpet av turen. Sjekk ut noen av reisemålene under. 

 


Cairns i Australia er et utrolig populært reisemål, noe jeg kan skjønne for det er utrolig fint der. Flere strender, varme og mange severdigheter å få med seg. Du får også opplevd den australske kulturen skikkelig, da du bor hos en vertsfamilie. Trykk på bildet for å lese mer om språkreise til Cairns.

 

 


Dublin - Irland. Irland er et kjempefint land som har mye å by på, blant annet veldig fin natur. Her kan du velge å enten bo hos en vertsfamilie eller på campus. Det å reise til Irlands hovedstad på språkreise ville ikke vært så dumt. Les mer ved å trykke på bildet over. 

 

 


Long Beach - USA. Hit reiste jeg i sommer og med det kan jeg bekrefte at Los Angeles er et herlig sted. Mye å oppleve, bra shopping og mange fine strender. Du kan velge mellom vertsfamilie og campus. Les mer om dette i tidligere blogginnlegg, se i kategorien "Long Beach 2015". 

 

Flere steder du kan reise til er England, Spania, Frankrike, Tyskland, Japan, Malta og flere byer i USA. 

 


 

RABATTER: 

- 500 kr av meg om du bestiller før 5.februar!! I og med at jeg er ambassadør, kan du nevne navnet mitt (Siri Emilie Krogstad) ved din bestilling og få rabatt. Bestiller du over nett vil det komme opp et felt, "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive navnet mitt. Bestiller du over telefon trenger du bare å oppgi navnet mitt. 

 

- 1000 kr i rabatt for språkreise til Europa. 

 

- 2000 kr i rabatt for språkreise til USA eller Asia. 

 

Er du usikker på hvilken destinasjon du skal reise til? Da kan du bestille en gratis brosjyre HER. I denne brosjyren får du info om de ulike stedene, priser og eventuelle aktiviteter. Den er til stor hjelp, synes nå jeg. 

 

 

 
 

RABATT PÅ SPRÅKREISE: 

♦ Long Beach (3 resterende plasser!!) - 5000 kr i rabatt
♦ USA, Tokyo og Cairns - 2000 kr i rabatt
♦ Europa, 3 uker - 1000 kr i rabatt


Rabatt av meg får du ved å nevne "Siri Emilie Krogstad" ved din bestilling. Dette er fordi jeg har reist med EF før og er ambassadør. Du kan enten bestille over nett HER, eller du kan ringe EF på 22 94 12 00. Bestiller du over nett vil det komme opp et felt, "Har et EF crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive mitt navn. 

 Er du usikker på hvilken destinasjon du vil reise til, kan du bestille en gratis brosjyre HER. I denne brosjyren får du en oversikt over EF som organisasjon, de ulike stedene du kan reise, priser og aktiviteter. Det står også litt om opplevelsene til tidligere EF studenter. 


EF Ambassadør
Hei, på denne bloggen vil du finne informasjon om EF språkreiser. Du vil også lese om vår reise til Bournemouth og Long Beach.


Add me as a friend!
Arkiv


· Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juli 2013 · Juni 2013Kategorier


· Bilder fra reisen · Blogg · EF CREW · Forberedelser · Long Beach 2015Søk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits