Hallo! 

 

Nå nærmer det seg avreise og det er kun 4 dager igjen. Skriver dette innlegget for å holde bloggen oppe litt. Kjenner at det skal bli utrolig godt å reise bort i tre uker nå. Vi begynner å ha det meste av forberedelsene klare, det er kun toalettsaker og ting vi må ha før vi reiser som mangler å pakke ned. Vertsfamilien har vi også fått. Det er et par på rundt 60 år, som bor i et fint, typisk engelsk hus. 


 
Jeg er ganske sikker på at dette er huset vi skal bo i. Søkte det opp på google maps, så fikk vi se litt rundt i gaten også. Vi har også sjekket avstanden fra huset til skolen, og det tar omkring 18 minutter med buss/bil. Vi er de som har fått hus lengst unna skolen, men det går vel fint. 

Flytider: 3.juli 

Trondheim - Oslo: 09:20 - 10:15 (55 min)

Oslo - London: 12:25 - 13:45 (1 t 20 min)

Flytider: 25.juli
 
Paris - Oslo: 20:30 - 22:50 (2 t 20 min) 

Flytider: 26.juli 

Oslo - Trondheim: 08:00 - 08:55 (55 min) 

 
- Noen andre som reiser bort i sommer?  

 
Heihei! 

 

Siden jeg ikke har en dritt å gjøre, tenkte jeg og blogge om litt forberedelser til reisen vår. Vi skal jo være borte i 3 uker, og det kan være vanskelig å finne ut hva man bør pakke med seg. Derfor skriver jeg en liten oversikt over det som er viktigst. Dette kan være til hjelp om du også skal på språkreise, og dette i cirka 3 uker.

Elektriske saker: 

- Speilrefleks/Kamera
- Lader til både mobil og kamera
- SIMkort for utlandet. (Om man ikke har det blir det veldig dyrt for sms og ringing. De har dessverre ikke fått for iPhone 5 enda.)
-  Adapter. De har ikke like stikkontakter i andre land, som i Norge.
- Hodetelefoner 

Klær og diverse:  

- Treningsklær 
    - Shorts, t-skjorte, sports-bh, tights, jakke
- Sko som er gode å gå i. (Joggesko)
- Sandaler/Slippers
- Tøysko
-  Allværsjakke
- Jakke som er litt finere
- 3 topper/t-skjorter
- 2 jeans
- Kosebukse
- 3-4 shorts/skjørt
- Et par kjoler (til stranden og EF disko)
- Undertøy
- Solbriller
- Strandhåndkle
- 2 bikinier
- Nattklær
- Hodeplagg, som f.eks caps

Annet: 

- Solkrem
- Shampo og dusjsåpe
- Toalettsaker
     - Tannbørste, tannkrem, hårbørste, sminkefjerner, sminke osv.. 
- En liten veske (Dere får EF sekk til skolen, tror jeg.)
- Rettetang/krølltang, om du bruker det.
- 2 kopier av passet ditt. (Et hjemme og en kopi som du tar med.)
- 2 passbilder, til EF pass
- Ordbok
- Notatbok + penn.
- Erika reiseforsikring, om du drar med EF. 
- Helseforsikring.
- Lommebok, kontanter. 
- Reisedokumenter
- Og selvfølgelig flybillettene, om du tar innenlandsfly.

Jeg skriver ikke på så mye klær osv på lista, fordi jeg vet at vi kommer til å shoppe en del. Jeg vil ikke risikere å få for liten plass i kofferten på vei hjem, derfor tar jeg med utrolig lite. Har i lang tid planlagt mange av tingerne jeg skal kjøpe meg, som f.eks sminke og converse. Har også veldig lyst på en VS bikini, jeg elsker dem. Dette er forresten bare en liste over alt som må være med, kan hende jeg gjør noen endringer. Om dere bor hos vertsfamilie, er det hyggelig om dere tar med noe typiskt norsk og gir til familien deres. Det har nemlig jeg tenkt på å gjøre, så jeg skal dra å kjøpe noe fint til dem.

Noe dere lurer på? Har jeg glemt noe?  

- SE

 


Ditt navn her
Hei, på denne bloggen vil du finne informasjon om EF språkreiser. Du vil også lese om vår reise til Bournemouth og Long Beach.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juli 2013 · Juni 2013Kategorier


· Bilder fra reisen · Blogg · EF CREW · Forberedelser · Long Beach 2015Søk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits