Hej, 

 

Lenge siden sist nå. Tenkte å stikke innom for å informere om rabatten dere kan få fram til 28.oktober, om du bestiller deg språkreise for neste sommer. Det å bestille seg språkreise er virkelig noe jeg vil anbefale. Jeg ble spurt av min venninne om jeg ville reise med henne og jeg nølte ikke en gang med å si ja. Dette er noe jeg absolutt ikke angrer på i ettertid, jeg har fått så mye bra ut av det. 

 

Gode grunner til å reise på språkreise: 

 

♥ Reise. Du får for det første opplevd et nytt land, men også mange ulike steder i det landet du velger. Dessuten blir du også kjent med kulturen i landet. Her får du altså mange minner og erfaringer å ta med deg hjem. 

 

♥ Forbedre deg i et annet språk. Uansett hvilken destinasjon du velger, vil du bli en del bedre i det språket de snakker. Nettopp fordi du snakker språket hele tiden og det er da du lærer det best, ikke når man sitter med en skolebok foran seg. 

 

♥ Nye vennskap. Du blir kjent med så mange herlige mennesker fra ulike steder over hele verden. Når man reiser og bor sammen i 3-4 uker blir man naturligvis fort kjent med hverandre, så dette er ingen problem. Kanskje får du deg venner for resten av livet? Jeg har fortsatt en del kontakt med flere av de jeg reiste med i 2013 og 2015. 

 

♥ Sikret deg en bra sommer. Har du ingen planer for sommeren 2017, ville jeg sjekket ut EF språkreiser mer og se om dette kan være noe for deg. Det kan fort bli kjedelig å være hjemme hele sommeren, i allefall hvis venner osv er på ferie. 

 

♥ Memories. Gjennom en språkreise på 3-4 uker får du så utrolig mange fine minner å ta med deg videre. Jeg lever fortsatt på mange av minnene fra da jeg reiste. Dere gjør noe hele tiden, enten det er aktiviteter, utflukter, skole, spise, stranda/badeland eller bytur. 

 

 

NÅ, over til rabatten:

 

USA, Tokyo, Australia: 4000 kr 
Hele Europa: 2000 kr 

 

Du kan også få en rabatt av meg, ved å nevne navnet mitt ved din bestilling. Bestiller du på nett kommer det opp et felt, "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive navnet mitt(Siri Emilie Krogstad). Booker du over telefon (22 94 12 00) kan du si at du har blitt anbefalt å reise av meg, og slik får du en liten ekstra rabatt. 

 

Har du noen spørsmål? 
 

Book din reise med EF før tirsdag 29.mars, det er få plasser igjen og du vil ikke gå glipp av det som mulig blir den beste sommeren i ditt liv. Under er en oversikt over hvilke plasser som er igjen: 

                                                   

Siste frist for bestilling er altså tirsdag om en uke, noe som fører til at de resterende plassene vil gå bort fort. Det er mange som ikke har noen planer for sommren, og derfor booker seg en reise med EF. Gjennom en sråkreise med EF opplever du så mye, blant annet så møter du nye mennesker, blir kjent med ny kultur, forbedrer deg i et annet språk, shopper, utforsker ulike severdigheter og myemye mer! Jeg har vært på to språkreiser og sitter igjen med så mange gode minner og nye venner. 

 

HER kan du bestille reisen din over nett. Det vil komme opp et felt, slik som på bildet under, hvor du kan skrive navnet mitt for å få en rabatt på 500 kr. 

Om du bestiller på telefon, 22 94 12 00 , så kan du bare si at du har blitt anbefalt å reise av meg. Dermed får du rabatt! :) 


//bildene er tatt fra google

 

Frister det å reise på språkreise? Noen spørsmål? I´m happy to help! 

 
Hei! Har du lyst til å dra på språkreise med EF? I dette innlegget skal jeg informere om rabattene du kan få om du booker din reise innen fredag, 5.februar. Det er ingen hemmelighet at en slik reise koster en del penger, men om du har muligheten ville jeg virkelig dratt. Du får oppleve nye steder, ny kultur og du får nye venner fra forskjellige steder i verden. I tillegg til dette utvikler du dine språk kunnskaper, og det beste er jo å gjøre dette i landet hvor de faktisk snakker det språket du lærer.

 

BESTILL INNEN 5.FEBRUAR KL.17:00 FOR DISSE RABATTENE:

◊ Long Beach - 5000 kr (kun 3 plasser igjen!!!)  

◊ Australia, Tokyo, Costa Rica og USA - 2000 kr

◊ Europa (3 uker) - 1000 kr

 

RABATT AV MEG:

500 kr - Denne får du hvis du nevner navnet mitt (Siri Emilie Krogstad) ved din bestilling. Du kan enten ringe til dette nummeret, 22 94 12 00 eller du kan bestille over nett, HER. Da vil det komme opp et felt, "Har et EF crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive navnet mitt. 

 

Jeg har selv vært på språkreise to ganger, både til Europa(Bournemouth) og USA(Long Beach). Begge deler er til å anbefale, men destinasjon er veldig individuellet og en må derfor finne ut hva som passer best for seg. Det kan du gjøre ved å bestille en gratis brosjyre HER. Denne brosjyren inneholder oversikt over alle destinasjoner du kan reise til, noe som gjør det lettere å velge. 

 

Velger du å reise, så kan du bli EF Ambassadør slik som jeg er nå. Da kan du promotere EF og verve andre til å reise, som gjør at du mottar poeng som du kan bruke på diverse premier. Du kan få alt fra kinobilletter, middag for to til MacBook og en ny språkreise. Det er helt rått! Det var slik jeg fikk reist til to steder, og det er jeg skikkelig takknemlig for! 

 

Noen spørsmål? 

 

 

 
Finnes det noen reiseglade sjeler der ute, som har lyst til å dra på språkreise med EF? Isåfall, så kan du lese om destinasjoner og rabatter i dette innlegget. Har du ikke tenkt på språkreise før, kanskje du blir inspirert og får lyst til å reise du også?

 

EF (Education First) tilbyr deg å reise til flere ulike destinasjoner. Er du mellom 14 og 18 år kan du velge mellom hele 9 land, og der igjen flere forskjellige byer. Dessuten finnes det også noe som kalles "EF Discovery", som vil si at dere besøker flere forskjellige byer og land i løpet av turen. Sjekk ut noen av reisemålene under. 

 


Cairns i Australia er et utrolig populært reisemål, noe jeg kan skjønne for det er utrolig fint der. Flere strender, varme og mange severdigheter å få med seg. Du får også opplevd den australske kulturen skikkelig, da du bor hos en vertsfamilie. Trykk på bildet for å lese mer om språkreise til Cairns.

 

 


Dublin - Irland. Irland er et kjempefint land som har mye å by på, blant annet veldig fin natur. Her kan du velge å enten bo hos en vertsfamilie eller på campus. Det å reise til Irlands hovedstad på språkreise ville ikke vært så dumt. Les mer ved å trykke på bildet over. 

 

 


Long Beach - USA. Hit reiste jeg i sommer og med det kan jeg bekrefte at Los Angeles er et herlig sted. Mye å oppleve, bra shopping og mange fine strender. Du kan velge mellom vertsfamilie og campus. Les mer om dette i tidligere blogginnlegg, se i kategorien "Long Beach 2015". 

 

Flere steder du kan reise til er England, Spania, Frankrike, Tyskland, Japan, Malta og flere byer i USA. 

 


 

RABATTER: 

- 500 kr av meg om du bestiller før 5.februar!! I og med at jeg er ambassadør, kan du nevne navnet mitt (Siri Emilie Krogstad) ved din bestilling og få rabatt. Bestiller du over nett vil det komme opp et felt, "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive navnet mitt. Bestiller du over telefon trenger du bare å oppgi navnet mitt. 

 

- 1000 kr i rabatt for språkreise til Europa. 

 

- 2000 kr i rabatt for språkreise til USA eller Asia. 

 

Er du usikker på hvilken destinasjon du skal reise til? Da kan du bestille en gratis brosjyre HER. I denne brosjyren får du info om de ulike stedene, priser og eventuelle aktiviteter. Den er til stor hjelp, synes nå jeg. 

 

 

 
 

RABATT PÅ SPRÅKREISE: 

♦ Long Beach (3 resterende plasser!!) - 5000 kr i rabatt
♦ USA, Tokyo og Cairns - 2000 kr i rabatt
♦ Europa, 3 uker - 1000 kr i rabatt


Rabatt av meg får du ved å nevne "Siri Emilie Krogstad" ved din bestilling. Dette er fordi jeg har reist med EF før og er ambassadør. Du kan enten bestille over nett HER, eller du kan ringe EF på 22 94 12 00. Bestiller du over nett vil det komme opp et felt, "Har et EF crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive mitt navn. 

 Er du usikker på hvilken destinasjon du vil reise til, kan du bestille en gratis brosjyre HER. I denne brosjyren får du en oversikt over EF som organisasjon, de ulike stedene du kan reise, priser og aktiviteter. Det står også litt om opplevelsene til tidligere EF studenter. 
 

Nå som det er vinter og kaldt ute, lengter mange kanskje tilbake til sommer, sol og varme. Dette er tiden for å planlegge drømme-sommeren sin, slik at man også har noe å se fram til og glede seg til. Er du mellom 10 og 17 år vil jeg anbefale å dra på språkreise. Da kan jeg garantere deg at du får en bra sommer. Jeg har vært på to språkreiser og begge var helt fantastiske og minnerike. På en språkreise opplever du så mye, blir kjent med nye mennesker og ny kultur, forbedrer deg i et annet språk og så mye mer. 

 

EF (Education First) har et stort utvalg av destinasjoner du kan reise til. Det går i fra land i Europa helt til f.eks USA og Australia. Reiser du med EF har du en norsk leder som er med deg fra start til slutt, og hjelper deg under reisen hvis det skal være noe. Det er også diverse regler som gjelder, slik at du skal føle deg tryggere på  å reise alene. Mer om språkreiser kan du lese HER

 


EF har også en konkurranse der du kan vinne et språkreisestipend på 10 000 kr. Gå inn HER for å melde deg på. Lykke til! 

 

I tillegg til denne konkurransen finnes det noen rabatter som gjelder for alle, helt frem til 1.februar. En oversikt:

  • Long Beach (3 resterende plasser!!) - 5000 kr i rabatt
  • USA, Tokyo og Cairns - 2000 kr i rabatt
  • Europa, 3 uker - 1000 kr i rabatt

 

Ikke nok med at du kan få disse rabattene, du kan nemlig få en rabatt av meg også. Det du må gjøre er å nevne navnet mitt ved din bestilling. Bestiller du over telefon nevner du bare navnet mitt, "Siri Emilie Krogstad". Om du bestiller over nett vil det komme opp et felt, "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive navnet mitt. Easy as that! 

 

Hvis du har muligheten til å dra på en slik reise, ville jeg tatt sjansen når du har den. Det er virkelig verdt alle pengene! 

 

Ha en fortsatt fin juleferie! :)
Hei! Jeg stikker innom for å minne om at rabattene på språkreiser gjelder frem til 30/10. Merk at EF har øket rabatten for språkreiser til Long Beach, slik at den er på 4000 kr. Rabattene til de andre destinasjonene er fortsatt de samme. 

OVERSIKT:

♥ Long Beach - 4000 kr
♥ Tokyo, Florida, New York, California vertsfamilie og Costa Rica Adventure Tour - 3000 kr
♥ Destinasjoner i Europa - 2000 kr
♥ Grand Tour Europe - 2000 kr

RABATT AV MEG:

I tillegg til rabattene fra EF får du 500 kr i rabatt av meg. Dette er fordi jeg har vært på språkreise før, og er ambassadør. Rabatten får du ved å nevne navnet mitt (Siri Emilie Krogstad) når du booker reisen din. Bestiller du over telefon (22 94 12 00) trenger du bare å nevne navnet mitt. Hvis du bestiller over nett vil det komme opp et felt, "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive navnet mitt. Har du lyst til å dra på språkreise?
Ciaò! Drømmer du om å reise til California? Nærmere bestemt Long Beach, som ligger i Los Angeles County? Jeg var der i sommer og storkoste meg. Du kan nemlig få 4000 kr i rabatt om du bestiller deg språkreise til denne destinasjonen. Dette er i forbindelse med at de har lagt til et nytt kurs på LB Campus fra 23.juni. 


Slik ser bygningene ut på campuset, og det er forskjellige jente- og guttebygninger. I hver bygning er det en lounge som har internett, slik at man kan ha kontakt med venner og familie osv.. Det er tomannsrom, med en skrivepult, en seng og et klesskap hver.

Du har også en rekke utflukter og aktiviteter å velge mellom, som Six Flags, Disneyland, Universal Studios, dagstur til San Diego, helgeturer til San Fransisco eller Las Vegas. Hvis du ikke er med på alle utfluktene så får du velge litt selv hva du vil gjøre. Da setter aktivitetslederne opp ulike forslag, som f.eks shopping, surfing og baseballgame, og du får velge hva du vil delta på.Long Beach Campus er en utrolig populær destinasjon når det kommer til språkreiser. Derfor er det lurt å sikre seg plass fort. Rabatten gjelder så lenge det er ledige plasser.

I og med at jeg er ambassadør kan du nevne navnet mitt (Siri Emilie Krogstad) ved bestilling for en liten rabatt. Booker du over nett vil det komme opp et felt, " Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive navnet mitt.
Hei! Med EF språkreiser kan du reise til mange ulike destinasjoner, og velge mellom flere forskjellige språk. Du kan velge mellom land i Europa, som Spania, Frankrike, Irland, Tyskland, England og Malta. Andre land er USA og Australia, men itillegg til dette finnes det noe som kalles EF discovery. Med EF discovery kan du reise på europatur eller på øko-tur til Costa Rica. Høres ikke det gøy ut? 

 

Destinasjonene nevnt over er for 14-17åringer. Det er altså mye å velge mellom, så for å finne det stedet som passer deg best kan du bestille en gratis brosjyre HER. I brosjyren får du masse nyttig informasjon, både om destinasjonene, priser og andre ting du trenger å vite.

TILBUD: Om du bestiller innen søndagen(04/10) er over, får du med en valgfri tilleggspakke til en verdi av 1000 kr. Det kan være funpack eller en tur til Six Flags, for eksempel.

Den vanlige rabatten på opptil 3000 kr gjelder fortsatt fram til 30.oktober. Du får også en liten rabatt av meg om du nevner navnet mitt (Siri Emilie Krogstad) ved bestillingen din. Hvis du bestiller over nett vil det komme opp et felt, "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive navnet mitt.

I took this photo in Hollywood. Walk Of Fame.

Hvilke innlegg ønsker dere på bloggen?
Folkens! Nå har jeg en gladnyhet å dele til dere som enda ikke har booket språkreise for neste sommer. Den rabatten på 1000 kr ekstra er utsatt til mandag kl:09.00. Det vil si at dere har fortsatt sjansen til å få opptil 4000 kr i rabatt, ved å bestille ⇒ online ⇐ i helgen.

Følg @efsprakreiser på instagram for inspirerende bilder og oversikt over rabatter, infomøter osv..

 

Har du planer for neste sommer?
Hallo! Jeg ønsker å informere dere om den Europeiske språkdagen (26/09). Denne dagen har vært markert siden 2001. Formålet er å fokusere og oppfordre til språkopplæring, samt kulturell utveksling og forståelse. EF feirer denne dagen med å gi 1000 kr ekstra i rabatt på ALLE deres språkreiser. Dette tilbudet gjelder ut 25.september.

Under ser dere en oversikt over rabattene som gjelder fram til fredag. Rabattene i parantesene er de som gjelder etter denne dagen, og helt fram til 30.oktober.  

◊Australia, Tokyo, Costa Rica Tour og USA: 4000,-  (3000)

◊Long Beach Campus: 2500,-  (1500)
◊Alle reiser i Europa: 3000,-  (2000)

For å få rabatten:
Du må nevne navnet mitt (Siri Emilie Krogstad) ved bestillingen din. Bestiller du over telefon (22 94 12 00)oppgir du bare navnet mitt, men bestiller du over → nett ← vil det komme opp et felt "Har et EF crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive navnet mitt. Easy as that!

take me back please Synes du en språkreise høres interessant ut, så anbefaler jeg virkelig å vurdere det. Du kommer absolutt ikke til å angre på at du reiser, og iallefall ikke når du reiser med EF. Jeg er selv veldig fornøyd med dem som reiseorganisasjon, de ansatte hjelper deg alltid om du ringer og lurer på noe. Så har du lyst på en tusenlapp ekstra i rabatt, skal du vite at dette gjelder kun ut 25.september. 

Noen spørsmål?

 
Hei! Har du lyst til å reise på språkreise? Da anbefaler jeg å reise med EF språkreiser. De organiserer turer, og er med deg gjennom hele oppholdet - fra du bestiller reisen til slutt.

Det er utrolig mange destinasjoner å velge mellom, så jeg skjønner hvis det er vanskelig å velge. Derfor kan det hjelpe deg å bestille en gratis brosjyre HER. I denne får du generell informasjon om EF, ulike reisemål, aktiviteter, priser, datoer og så videre. Det lønner seg å bestille reisen sin innen 30.oktober, slik at du får opptil 3000 kr i rabatt. 
♦ Har du noen spørsmål?
♦ Hva er din drømmedestinasjon?
Hei alle sammen! Nå som det er høst og begynner å gå mot kaldere og mørkere tider, er det kanskje mange som drømmer om å dra på ferie eller reise til et varmere land? Men så har man jo skolen som muligens hindrer deg fra i å reise bort. Derfor er det en ypperlig mulighet til å planlegge drømmesommeren sin nå, slik at man har noe å se frem til og glede seg til. Med EF har du mange ulike destinasjoner å velge mellom, og de kan du lese om ved å bestille en gratis brosjyre HER.

EF har rabatter frem til 30.oktober, og her er en liste over disse:


- Australia, Tokyo, Costa Rica Tour og USA = 3000 kr

- Long Beach Campus = 1500 kr

- Alle reiser i Europa = 2000 krI tillegg til rabattene nevnt over får du alltid en rabatt av meg, uansett destinasjon. Du trenger bare å nevne navnet mitt (Siri Emilie Krogstad)ved bestillingen din. Bestiller du over telefon oppgir du bare navnet mitt, men bestiller du over nett vil det komme opp et felt "Har et EF crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive navnet mitt.

Ikke nøl med å bestill deg reise, det kan fort bli utsolgt til din favorittdestinasjon. Get ready, for du har en fantastisk sommer i vente med EF! Har du vært på språkreise før?
 

Hvor mye koster en slik reise?

Prisen kommer an på hvor du reiser til. Lander du på en europeisk destinasjon vil prisen være rundt 20 000 kr. USA vil være cirka 35 000 kr, og dette er uten utflukter. Skal du til Australia er prisen fra 37 000 kr. Ja, det er dyrt, men så absolutt verdt det!

Anbefaler du å reise alene eller med en venn?

Jeg reiste med ei venninne på begge mine reiser, dermed vet jeg ikke helt hvordan det er å reise alene. Men det var veldig mange som reiste alene til Long Beach, og de klarte seg helt fint. Man ble veldig fort kjent med hverandre, og alle fant noen å være med fra starten. Jeg tror at man får en like bra tur uansett om man reiser sammen med noen eller alene.

Hvor mye penger anbefaler du å ha i lommepenger?

Her kommer det også an på hvilken destinasjon du reiser til, hvor mange uker du skal være borte og hvor glad du er i shopping. Reiser du til en destinasjon innenfor Europa i 3 uker, anbefaler jeg 9000 -11 000 kr. Skal du til USA ville jeg tatt med minst 12 000 kr, men helst mer om du har planer om å shoppe mye. Dette med penger er veldig individuellt, så dere må nesten vurdere litt selv.

Hva var det beste du opplevde?

Dette var et veldig vanskelig spørsmål, synes jeg. Det var jo veldig mange herlige opplevelser. Hmm, det beste må vel være at jeg fikk oppleve å bli kjent med så mange herlige mennesker, fra forskjellige steder i verden. Og itillegg, at jeg fikk oppleve drømmen med dem.

Om jeg skal se på den beste opplevelsen av aktivitetene/utfluktene, så er det alle strendene og Universal Studios tror jeg. Strendene var utrolig fine, og vi hadde det så koselig sammen på strandagene. Dagen vi var i Universal var utrolig bra, selve attraksjonen er veldig bra laget. Og med så godt selskap som jeg hadde, kunne det ikke blitt bedre. ♥ btw, ikke glem helgeturen til Las Vegas om du reiser til Long Beach
Håper dere likte svarene :-)
Hej! I dette innlegget kan dere stille sprøsmål om EF og språkreiser. Lurer du på noe? Kan være noe du lurer på angående de stedene jeg har vært (Bournemouth og Long Beach), hva enn du lurer på - just ask questions! 

Untitled Photos and videos by Explore (@LetsTravelFar_) | Twitter

Hvis det høres interessant ut for deg med språkreise, kan du gjerne bestille en gratis brosjyre HER. I denne brosjyren står det informasjon om de ulike destinasjonene du kan reise til, samt priser og evt.datoer. Det står også litt generelt om EF, så denne brosjyren er grei å ha. Og gjerne si ifra hvis det er noen destinasjoner dere vil jeg skal skrive om.

Rabatt av meg kan du få ved å nevne navnet mitt (Siri Emilie Krogstad) ved din bestilling. Du kan enten ringe på 22 94 12 00 og oppgi mitt navn når du booker reisen. Om du bestiller på nett vil det komme opp et felt, "Har et EF crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive navnet mitt. Slik får du rabatten!


STILL SPØRSMÅL FOLKENS! 
Hallo! Med EF (Education First) kan du reise på språkreiser til utrolig mange forskjellige destinasjoner. De kan du lese mer om her. Jeg er veldig fornøyd med EF som reiseorganisasjon, da jeg har reist med dem to ganger. De ansatte er hyggelige og meget hjelpsomme. Man får gode forberedelser i forkant av reisen, man blir blant annet medlem av "my.ef". Det er et nettsted hvor du kan bli kjent med de som reiser sammen med deg, og det er jo veldig greit hvis du reiser alene.

På en språkreise har man selvfølgelig skole. (4x40 min fra man-tors) Denne skolen er annerledes i forhold til i Norge. Man reiser jo for å utvikle seg innen et språk, f.eks engelsk eller spansk. EF fokuserer derfor på å lære av å praktisere språket, fordi det er slik man lærer best. Det er veldig lite teori, og heller mer av diskusjoner, gruppearbeid, "games" og prosjekter. På denne måten blir ikke timene kjedelige heller.

 

Utenom skolen er det aktiviteter og utflukter. Her er det også noen ekstra utflukter som man kan velge å være med på. Men de fleste aktivitetene er inkludert i prisen. Dette foregår etter skoletid og i helgene. På noen destinasjoner finnes det 'Fun pack' og f.eks i California kan man dra på helgeutflukt til Las Vegas. Anbefaler å være med på så mye som mulig, alt er gull verdt!En språkreise inneholder så mye. Man lærer og utvikler seg selv, møter nye mennesker og blir mer utadvendt, opplever nye steder og kulturer. Hvis du er glad i å reise anbefaler jeg virkelig å dra på språkreise. Enten det er alene eller med en venn, så vil det bli en fantastisk opplevelse!

explore the world - image - Untitled | via Tumblr

Mine to beste sommre har vært med EF, og jeg er så takknemlig for at jeg fikk muligheten til å reise med dem! ♥♥♥


MERK: EF har også andre muligheter enn språkreise. Om du er eldre enn 17 år vil reise på noe av det samme som språkreise, kan du velge språkkurs. Et språkkurs er friere enn en språkreise, for da kan du nemlig gjøre akkurat det du vil på fritiden. Du trenger ikke å være med noe form for ledere hele tiden. Språkkurs og andre muligheter du har kan du lese om HER.

 

Om du bestiller språkreise kan du få rabatt ved å nevne navnet mitt (Siri Emilie Krogstad) ved din bestilling. Dette er fordi jeg har vært på språkreise før og er ambassadør. Lurer du på noe? Håper du velger å reise med EF, og om du gjør - at du får en fin opplevelse!

 

 
Planlegg din drømmesommer i dag! I og med at det var så stor pågang på rabatten ble den utsatt til i morgen, klokken 16.00. Det er veldig mange som vil sikre seg sin språkreise med EF, og det er derfor lurt å booke i god tid. Dessuten kan du få opptil 5000 kr i rabatt frem til i morgen. Itillegg til denne rabatten kan du få en liten rabatt av meg også. Alt du trenger å gjøre er å nevne navnet mitt (Siri Emilie Krogstad) ved bestillingen din. Om du bestiller over nett vil det komme opp et felt, "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive navnet mitt.

 <3<3  Untitled | via Tumblr  Untitled

Det er så mange ulike steder å reise til. Vi har flere stater å velg i mellom i USA, mange herlige land i Europa - Tyskland, England, Frankrike er bare noen av dem, Australia og for å få en konkret oversikt over alle destinasjonene kan du klikke her. Da håper jeg du finner det rette reisemålet for deg.

Har du noen spørsmål angående språkreise, eller rabattene?

 
Heisann! Tenkte jeg kunne informere om ulike rabatter for neste års reiser. Hvis du vurderer å dra på språkreise, kan du bestille en gratis brosjyre HER. En språkreise er virkelig noe jeg anbefaler og jeg misunner alle som skal reise neste år. 

 

Bestiller du før 21.august gjelder disse rabattene:

 

  • California vertsfamiliekurs & Australia = 5000 kr
  • Tokyo, Costa Rica Tour, New York og Florida = 4000 kr
  • Alle språkreiser i Europa = 3000 kr 
  • Long Beach campus = 2000 kr

Laguna beach, nydelig strand <3

 

Dere kan forresten også få en rabatt av meg, i og med at jeg har reist før og er ambassadør. Rabatten får dere ved å nevne navnet mitt ved bestilling. Enten ringer dere å bestiller på dette nummeret, 22 94 12 00 og da må dere bare si mitt fulle navn - Siri Emilie Krogstad. Eller så kan dere booke reisen online, da vil det komme opp et felt - "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive mitt navn. Easy as that!  

 

Har du ikke planlagt sommeren 2016 enda? Do it now, book en reise med EF og du er sikret en herlig sommer! 
Jeg anbefaler alle å reise med EF, enten det er språkreise, språkkurs eller kanskje for et helt år - utvekslingsår! Det finnes mange forskjellige muligheter med denne reiseorganisasjonen. De ansatte er hyggelige og veldig hjelpsomme, det er god service. Det kan selvfølgelig skje en feil med f.eks en faktura, men hvis det skulle hende blir det ordnet med en gang. I sommer blir det andre gangen jeg reiser med EF og det er jeg kjempeglad for. 

Gjennom en reise til utlandet får du opplevd så mye, du lærer, blir kjent med andre mennesker, utvikler deg og dine språkkunnskaper, utforsker, smaker nye matretter, blir kjent med ny kultur,  besøker kjente steder og forhåpentligvis nyter du reisen din! Jeg synes personlig det er best med slike reiser, der hvor man lærer og opplever mye, samtidig som man har en fantastisk tid!

    IG: @megannbblair | my own photo

Det er så mange herlige steder å reise til - Australia, Malta, Frankrike, England, forskjellige stater i USA og enda flere steder i Europa.
X    SummerDreamz | via Tumblr

For å finne ut hvor du vil reise, kan du bestille en gratis brosjyre her! Dette gjelder språkreiser, men om du vil studere noe annet med EF kan du klikke her. Jeg kan forresten gi deg en liten rabatt, bare kontakt meg hvis du er interessert!

Har du vært på språkreise?
Heia, har du hørt om EF språkreiser før? Isåfall, EF(Education First) er en organisasjon som tilbyr blant annet språkreiser, språkkurs og utvekslingsår i utlandet. Denne bloggen omhandler språkreiser, som er for folk mellom 10 og 17 år. På en språkreise får du oppleve så mye, uansett hvor du reiser. Sol, bading, storbyer, shopping, utvikle språkkunnskaper, besøke kjente severdigheter, fornøyelsesparker, bli kjent med nye mennesker, dansing, god mat, strand aktiviteter, bussturer, latter, glede, ny kultur. Hvis du bestiller en gratis brosjyre her, kan du lese om ulike destinasjoner og finne ut hvilken som passer deg best.

 

CALIFORNIA - reiser du til denne destinasjonen får du 2000 kr i rabatt fra EF, om du bestiller før 15.juni. Du får også 300 kr i rabatt av meg. (nederst i innlegget)

     

Andre destinasjoner i USA, EF Discovery Tours og Australia - reiser du hit får du 4000 kr i rabatt av EF, om du bestiller før 15.juni. Du får også 300 kr i rabatt av meg. (nederst i innlegget)

England, Tyskland, Frankrike, Spania, Malta - reiser du til noen av disse destinasjonene får du 3000 kr i rabatt av EF, om du bestiller før 15. juni. I tillegg får du 300 kr i rabatt av meg.(se under)

For å få rabatten av meg er det bare å nevne navnet mitt(Siri Emilie Krogstad) ved bestilling. Bestiller du over nett skal du skrive navnet mitt i en rute hvor det står, "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?".


Frister det å dra på språkreise neste sommer? Det blir bare mer og mer populært å reise, derfor anbefaler jeg å bestille reisen din på denne tiden. Det er jo også supert at EF kommer med slike rabatter, som gjør reisen hakket billigere. Men husk at rabattene varer bare ut 15.juni for denne gang. Noen spørsmål?
Hej, har du lyst til å reise på språkreise med EF? EF er en reiseorganisasjon som tilbyr språkreiser i så mange ulike land. Man kan reise til alt fra Tyskland og Frankrike til USA og Australia. I tillegg til dette kan man også dra på Dicovery Tours. Anbefaler alle eventyrlystne mennesker å gripe sjansen mens de har den, for på en slik tur opplever man så mye som er verdt å ta med seg videre. For det første forbedrer man seg i et annet språk, men man blir også kjent med ny kultur, ser og opplever kjente severdigheter, fornøyelsesparker, drar på sightseeing og bare har det gøy sammen. Høres dette interessant ut? Bestill en gratis brosjyre her, da vel. I dette innlegget skal jeg ta for meg destinasjonen, Long Beach i California.


Long Beach ligger i Los Angeles, CA. Her bor man på et ekte amerikansk universitet, kalt California State University Long Beach(CSULB). Da går man også naturligvis på denne skolen, så det er jo litt kjekt da. På Campus får man også frokost og lunsj, fra man-fre. Man får altså ikke middag/kveldsmat i ukedagene og heller ikke mat i helgene, så dette må man ha med lommepenger til. Ellers er Campuset veldig stort, har hørt at det er iallefall tre Starbucks på skolen og utendørsbasseng. Det er også steder hvor man kan kjøpe seg lunsj, og en butikk hvor man kan kjøpe klær med logoen til skolen på.

Det er også en del aktiviteter og utflukter inkludert i prisen. Dette er en halv dag til de kjente strendene Santa Monica og Venice Beach, som er gullverdt å få med seg. Under turene til Los Angeles får man opplevd Hollywood, Beverly Hills, Olvera Street og Rodeo Drive. Her vil det da bli tid til både shopping, Walk Of Fame og man går vel kanskje oppover mot Hollywood skiltet også.

Sett bort ifra disse utfluktene vil det også være små aktiviteter rundt Campus-området og noen turer til diverse museer. Her vil b.annet sport som fotball og volleyball bli populært, det vil også være en rekke strandturer, bybesøk, dra på museer, dra på historiske monumenter og eventer. Eventer som velkomst- og avskjedsarrangement, talentshow, karaoke, pizzakvelder, EF disco og Looney Lympics.

I tillegg til alt som er inkludert i prisen kan du velge å betale ekstra for helgeturer, og dagsturer til fornøyelsesparker. Helgeturene går til Las Vegas og San Fransisco. Det vil være dagsturer til Disneyland, Six Flags, Universal Studios og San Diego. Jeg vet ikke helt prisene på disse turene, i og med at det bruker å variere fra år til år. Dermed tør jeg ikke å påstå noe enda.

Alle bildene er tatt fra google.

Høres ikke dette morsomt ut så vet ikke jeg. Herreguud, for en opplevelsesrik sommer de som reiser på språkreise får. Jeg skal selv på denne turen i sommer og gleder meg som en liten unge, haha. Det skal bli så godt, å bare være i drømmedestinasjonen for en måned. Men du må forresten ikke glemme at det finnes utrolig mange andre steder du kan sjekke ut også. Er det en spesiell destinasjon du vil jeg skal skrive om her på bloggen?

Jeg kan forresten også gi deg en liten rabatt på 300 kr, i tillegg til den rabatten EF gir(les her). Da er det bare å nevne navnet mitt(Siri Emilie Krogstad), ved bestilling og slik får du rabatten. Bestiller du over nett skal du skrive navnet mitt i en rute hvor det står, "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?".

Noen spørsmål? Har du vært på språkreise før?

 
Hei, lenge siden sist nå. Som overskriften sier så handler dette innlegget om språkreise neste sommer. Det er nå mulig å booke reiser for neste sommer, og gratis brosjyre kan dere bestille her. I denne brosjyren kan du lese mer om alle de ulike destinasjonene, for så å velge den du synes virker mest interessant. Du kan oppleve alt fra storby, strand, utflukter, shopping, kultur, historie og det er så mye å velge imellom.

EF har jo alltid ulike rabatter, og nå kan du få opptil 4000 kr i rabatt. Denne rabatten varer helt frem til 15.juni. Her er oversikten over de forskjellige rabattene:

- Long Beach, California: 2000 kr

- Andre destinasjoner i USA, EF Discovery Tours og Australia: 4000 kr 

- England, Frankrike, Tyskland, Spania, Malta: 3000 kr

☮✿★ᗷᑌᗷᗷᒪEGᑌᑌᗰᗰ✝☯★☮       Paris

Så for dere som alltid har drømt om å reise, oppleve nye steder, utforske, møte nye mennesker, bli bedre i et fremmed språk, bli kjent med ny kultur and so on.. grip sjansen mens dere har den, klikk dere inn her, les mer og bestill reisen din!

Jeg kan forresten også gi deg en liten rabatt. Da er det bare å nevne navnet mitt(Siri Emilie Krogstad), ved bestilling og slik får du rabatten. Bestiller du over nett skal du skrive navnet mitt i en rute hvor det står, "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?".

Har du vært på språkreise før? Noen spørsmål?
Har du ikke lagt planer for denne sommeren enda, er det på tide å gjøre det. En språkreise til favorittdestinasjonen din slår vel aldri feil. Ta sjansen, bestill deg reise og ha ditt livs beste sommer! Kursene begynner å bli fullbooket nå og noen er allerede fulle, derfor lønner det seg å reservere seg plass snarest. Sjekk EF sin hjemmeside her eller ring 22 94 12 00 for informasjon.


//google

Tenk deg å dra på språkreise med din bestevenninne eller bestekompis, oppleve og utforske nye ting sammen. Det er så herlig og man tar med seg så mange gode minner videre i livet. Hvis du reiser alene kommer du til å ha det herlig, da blir du kanskje mer selvstendig og  fortere kjent med andre også.

Jeg skal selv reise til California i sommer med min bestevenninne, som jeg reiste til Bournemouth med. Det ser jeg virkelig frem til og gleder meg såå mye. Vi reiser 8.juli og blir til 4.august, flere som reiser da?

Forresten, dere kan få en rabatt på 500 kr av meg om dere nevner navnet mitt (Siri Emilie Krogstad) ved bestilling. Om dere ringer kan du bare si at du har blitt anbefalt å reise av meg(mitt fulle navn). Bestiller du din reise over nettet, vil det komme opp et felt, "Har et EF crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" og der skal du skrive navnet mitt. That's it!

Har dere spørsmål angående EF og språkreiser, kommenter eller send meg en mail!

#EF #språkreiser #reise #sommer2015 #opplevelser
Hei! Jeg tenkte å oppdatere bloggen litt, med informasjon om EF sin hjemmeside. På hjemmesiden deres finner man nyttig info om de ulike utdanningsprogrammene og man kan blandt annet melde seg på kursene.

EF har nylig oppdatert sin hjemmeside, slik at den er mer brukervennlig for de interesserte. På denne linken kan dere finne informasjon om de ulike programmene EF tilbyr. Det er så mange forskjellige kurs og reiser man kan være med på.Her er språkreiser veldig populært, itillegg går det an å dra på språkkurs, utvekslingsår, Au Pair og mye mere. Sjekk det ut her!


SPRÅKREISE MED EF

De har også en egen seksjon for språkreiser, som dere kan finne her. Om du vurderer å dra på språkreise vil jeg anbefale å sjekke ut siden for å finne mer informasjon og lese om ulike destinasjoner. Jeg vil oppfordre alle som har muligheten til å dra på språkreise, det er en reise du sent vil glemme. Man opplever så mye nytt og har det kjempegøy, møter nye mennesker, opplever ny kultur og snakker annet språk, besøker kjente severdigheter, danser, synger, deltar på ulike aktiviteter osv.. listen er så lang!Om dere har spørsmål, gjerne send meg en mail på siriemiliekr@hotmail.com

Vurderer du å reise med EF, isåfall hvilken reise er du interessert i?
Hallo! Som nevnt tidligere her på bloggen så var jeg på språkreise til Bournemouth i 2013. Det begynner å bli en stund siden, og jeg savner både folkene og selve reisen kjempe masse. Bournemouth er en kystby med 11 km sandstrender, som ligger cirka 2 timer unna London. I denne byen har du alt innen gangavstand, sånn som shopping, matbutikker, resturanter, parker, strand og idrettsbaner/treningsmuligheter.

I dette innlegget tenkte jeg å skrive om kun Bournemouth, og litt mer om destinasjonen. Her er det kun muligheter til å velge vertsfamilie, men det synes jeg gikk kjempebra. EF håndplukker vertsfamiliene og  har flere undersøkelser på forhånd. Dette gjør at familiene er sikre å komme til, så ingen trenger å ha beskymringer for hvordan vertsfamilien skal være. Familien du kommer til kan være i "alle" aldre, det kan være fra oppi 20-årene til 60-årene. 

FUN PACK

Som jeg ser i neste års EF brosjyre er det noen endringer fra da jeg reiste, men det går i det samme og er stort sett de samme mulighetene. Det er blant annet en "Fun Pack" som du kan velge å bestille for 375 kr. Prisen inkluderer Splashdown Water Park, Laser Tag, båttur, bowling og EF-tskjorte. Jeg synes alle disse aktivitetene var morsomme. Badelandet var ikke så stort, men det var et par morsomme sklier der og når man er rundt gode mennesker blir det alltid gøy. Laserspillet var vel det jeg likte best. Der hadde vi på oss vester, itillegg til at vi hadde "lasergevær" om jeg kan kalle det det. Det var to lag, et blått og et rødt. Så var det slik at vi skulle treffe hverandre med laseren, da det var slike vegger og labyrinter å gjemme seg bak/i. Veldig gøy!! Båtturen var i en naboby og det var ikke spesielt interessant, men det var koselig å sitte og se seg rundt med fin utsikt. Båten kjørte forbi stile hus og bygninger. Når det kommer til bowlingen så vet jeg faktisk ingenting. Grunnen til det er at jeg og Tine (venninna mi) hadde misforstått møte tidspunktet, og vi dro hjem for å spise middag klokken 17. Tror det var slik at vi tok bussen tilbake klokken 7, og fikk vite at bowling-gjengen dro en time tidligere. Haha, huff! 


Fine hus, ikke sant? Disse så vi på båtturen. 

UTFLUKTER

På denne reisen får du inkludert en masse utflukter. De inkluderte utfluktene er to turer til London, hvor dere har en dag til shopping og en dag til sightseeing. Det varierer når på reisen dere har disse utfluktene, men til meg var vi på sightseeing i London allerede dagen etter vi kom. På sightseeingen var det veldig mye gåing og en del venting, men det var verdt det. Vi fikk sett mye av severdighetene London har å by på, som blant annet Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey og London Eye. Vi hadde null tid til å dra oppi London Eye, men vi satt på en gressplen nedenfor å spiste lunsjen vår. Ved Buckingham Palace tok vi gruppebilde og vi møtte faktisk en kjendis(Ross Lynch), så det var stas! 

Shoppingdagen i London var vel etter 2 uker tror jeg. Denne dagen hadde vi omtrent 4 timer på oss, og det ble jo selvfølgelig ikke nok. 4 timer er knapt med tid når man skal gå gjennom utrolig mange butikker i London. Men fortvil ikke, det blir mye shopping i Bournemouth også! Noen av butikkene de har i kursbyen er New Look, Zara, H&M, TopShop, sportsbutikk, Boots og en del skobutikker.

Det blir også en halv dag i Winchester, som er en søt liten by. I denne byen får du se "King Arthur`s Round Table". Må ikke glemme å påpeke at en liten kaffe/tebutikk hadde verdens beste brownies!! 


Fra Winchester! 

AKTIVITETER

I og med at stranden er så nære, blir det en del strandvolleyball og fotball. Det blir også "Town Quiz", det var ganske interessant. Vi gikk rundt i byen for å svare på spørsmål og fullføre setninger, så var det også premier til de som klarte mest. EF arrangerer også noen sosiale kvelder i uken, og dette er blant annet disco. Noen aktiviteter er ikke gratis, men kan bestilles for en liten penge før avreise. Disse er:
- Bournemouth Eye luftballong
- Dagstur til Oxford
- En hel dag i Southamton
- EF Mega party
- Beach BBQ
- Surfeleksjoner

Når jeg reiste var noe av dette inkludert, og noe kunne vi bestemme oss for å betale i kursbyen. Nå ser det ut til at det er noen endringer, men fortsatt de samme mulighetene. I luftballongen har du utsikt over hele Bournemouth, og jeg mener at det er en opplevelse å få med seg når du først er der. Jeg rakk da ikke å gjøre dette, vi hadde god tid men planla liksom aldri å gjøre det. Siste kvelden fikk vi opp farta å skulle ta luftballongen, men da var det for mye vind så den gikk ikke! 

På dagsturen til Oxford får dere sett noen gamle bygninger og shoppe. Her synes jeg shoppingen var veldig bra! BBQ på stranden anbefales virkelig. Etter en utrolig lang dag var det såå godt å komme ned til stranden, og vite at en god, saftig burger ventet på deg. Stemningen og volleyball-kampene denne kvelden var også på topp! Jeg ser også at for neste år har dere muligheten til å velge surfeleksjoner, som må være noe nytt. Da har dere muligheten til og prøve å surfe, er ikke det kult? Jeg har så lyst til å lære meg det!Avreisedatoer for 2015:

- 24. juni - 14. juli 

- 1. juli - 21.juli

- 8.juli - 28.juli 

Alle reisene varer i 21 dager og koster 19 495! Dere må regne med at det kommer noen ekstra utgifter, som reiseforsikring og en drøy tusenlapp for innenlands flybilletter. (Du som reiser fra Oslo trenger ikke sistenevnte)

RABATT

Husk at du kan få rabatter hvis du bestiller før 17.oktober. Du får 2000 kr i rabatt av EF automatisk, itillegg til at du alltid kan få 200 kr i rabatt av meg. Dette er fordi jeg er EF ambassadør, og jeg er med på å promotere EF. Rabatten av meg får du ved å nevne navnet mitt (Siri Emilie Krogstad Rikardsen) ved bestilling. Du kan enten bestille over nett (ef.no) eller booke over telefon på 22 94 12 00. Bestiller du over nett vil det komme opp et felt hvor det står, "Har et EF crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" I dette feltet skal du skrive hele navnet mitt. Bestiller du over telefon kan du si ifra om at du har blitt anbefalt å reise av meg(mitt fulle navn). Og slik får du 200 kr ekstra i rabatt! 

GRATIS BROSJYRE BESTILLES HER! I denne brosjyren står det mer om andre destinasjoner og ulike priser. 

Håper dette var grei og nyttig informasjon. Hvis du lurer på noe mer eller ikke fikk svaret du ville ha, gjerne kontakt meg! :)

#EF #EFBournemouth #Bournemouth #språkreise #reise #student #opplevelse #EFmoment
Heisann! I dag tenkte jeg å skrive en del generell informasjon om språkreiser, i dette innlegget skriver jeg om EF Discovery Tours.


Til slutt på 14-17 år står det EF Tours, og jeg tenker meg at det er flere som lurer på hva det er. På EF Discovery Tours kan man velge mellom 5 reise destinasjoner.
East Coast USA:

USAs østkyst er en skattekiste fyllt med kjente landemerker. Reisen starter i Boston og deretter får du med deg New York, Washington D.C og Orlando. Du får blant annet sett New Yorks skyskrapere, Central Park, Times Squere, Mount Vernon, Universal Studios og Floridas hvite sandstrender. Denne turen varer i 11 dager og du får opplevd utrolig mye på kort tid. 

Pris: 25 495,-

West Coast USA:

Opplev den amerikanske drømmen på en reise som starter i San Francisco og ender i Arizona. Her får du oppleve Los Angeles, San Diego, Las Vegas, Gran Canyon og Phoenix. Diverse landemerker du ikke går glipp av er Madame Tussad`s i Los Angeles, San Diego Zoo, Sea World, elvepadling i Colorado River og Grand Canyon National Park. Denne turen varer i 14 dager.

Pris: 26 495,- 

Coast To Coast USA:

På denne 16 dagers reisen får du med deg så utrolig mye. Eventyret starter i Boston, derretter til New York, Philadelphia, Washington D.C, San Francisco, Los Angeles og San Diego. På denne reisen får du opplevd Duck Tour i Boston, Prudential Center Sky Walk, Empire State Building, Frihetsgudinnen, Universal Studios, Venice Beach, San Diego Zoo og Sea World. Jeg mener at du får oppleve veldig mye bra på denne turen, og det er de mest kjente  severdighetene som er inkludert her.

Pris: 28 995,-

Grand Tour Europe:

Europa turen varer i 16 dager og du får med deg både England, Frankrike, Sveits, Italia og Hellas. Her starter reisen i London og du får sett kjente severdigheter som Big Ben og Westminster Abbey. Derretter reiser dere med Eurostar til Paris, og her kan du være med på en valgfri tur til Versailles. Reisen går videre gjennom Sveits til Lucerne, og her blir det fjelltur til Mount Pilatus. Derretter blir det italiensk pizza og besøk til det skjeve tårnet i Piza. I Roma får du opplevd Colosseum, så går det mot Hellas. I Athen får du oppleve Akropolis og velger selv om du vil bli med videre på øycruise. 

Pris: 20 495,-
Valgfri øycruise i Hellas: 2995,- 

 Eco-Tour Costa Rica:

På denne 10 dagers reisen får du opplevd utrolig mye. Her starter reisen i Costa Ricas hovedstad, San Jose. Her blir det besøk til INBioparque nasjonalpark og Poàs Vulkan. De neste to dagene får du utforske Arenal mens du padler kajakk langs Lake Arenal og drar på fjelltur til La Fortuna-fossen. Du får også oppleve regnskogen Canopy. Siste delen av reisen drar du til stillehavskysten og besøker Carara reservatet. I løpet av denne turen får du også sett apekatter! 

Pris: 20 995,- 

 excite | via Tumblr

Big ben

divine

Dette var kort skrevet om EF Discovery Tours, og mer informasjon om dette står i de gratise EF brosjyrene. Du kan bestille en gratis brosjyre HER! Med det samme informerer jeg om at du får opptil 3200 kr i rabatt på reisene nevnt over, om du bestiller før 17.oktober. 3000 kr får du automatisk av EF, mens du kan få 200 kr i rabatt av meg. Da må du nevne navnet mitt ved bestilling, enten over telefon (22 94 12 00) eller over nett (ef.no). Bestiller du over nett vil det komme opp et felt som sier, "Har et EF crew medlem anbefalt dette programmet for deg?". Og der skal du skrive navnet mitt i, som er Siri Emilie Krogstad Rikardsen. Om du booker reisen din over telefon kan du nevne at du har blitt anbefalt dette programmet av meg(mitt fulle navn). 

 Høres ikke dette interessant ut? Ta din tid til å tenke over om du vil reise og evt.til hvilken destinasjon. Det er jo en stund til oktober, så det er fortsatt tid igjen til rabatten går ut. Itillegg til Discovery Tours, er det mange andre destinasjoner å reise til. Det er også diverse rabatter på dem, itillegg til at du alltid får 200 kr i rabatt av meg! 

Hvis du lurer på noe eller vil jeg skal blogge om noe spesielt, bare kontakt meg! :)
Heisann! Jeg tenkte å meddele noen videoer fra forskjellige destinasjoner, slik at dere får se litt mer. Kanskje det frister enda mer å dra på språkreise etter du har sett disse videoene? Videoene er laget av folk som har vært på språkreise før. 

Florida:

 

California:

 

Malta:

England:

Frankrike:

Hvis du er i tvil om noe eller vil vite mer om de ulike destinasjonene, gjerne bestill en gratis brosjyre HER!  Husk at du også kan få fjorårets priser og opptil 2200 kr i rabatt, om du bestiller før 22.august. Du får 2000 kr i rabatt av EF og 200 kr av meg. Rabatten av meg får du ved å si at du har blitt anbefalt å reise av meg (Siri Emilie Krogstad Rikardsen), om du bestiller over telefon. Du kan ringe til EF på 22 94 12 00 eller så kan du bestille på nett (ef.no). Å bestille over nett er veldig lett og det tar ikke lang tid. Det vil komme opp et felt hvor du skal skrive navnet mitt i, og slik får du 200 kr i rabatt.(bilde under)

Hvilken destinasjon synes du frister mest? Vurderer du å reise? 

Kontakt meg om du lurer på noe: siriemiliekr@hotmail.com :)

#reise #språkreise2015 #språkreise #travel #ferie #languagetrip #video #california #florida #malta #england #frankrike #EFambassadør
Er det noen reiseglade mennesker der ute som kunne tenke seg å dra på språkreise? Har du lenge hatt lyst til å reise, oppleve, utforske, lære ny kultur og bli kjent med mange mennesker fra andre destinasjoner? Ved å dra på språkreise sommeren 2015 har du en flott mulighet til å oppleve dette. Uansett hvilken av de mange destinasjonene du velger å reise til, er det utrolig mye å oppleve. Hvis dette virker interessant og du vurderer å reise, ville jeg bestilt en gratis brosjyre her! I denne brosjyren får du mye informasjon om de ulike reisestedene, og en oversikt over prisene. Det er også lurt å vise denne brosjyren til foreldrene dine, slik at de får litt informasjon om EF språkreiser.


EF Graduation, meg og Tine!

Husk at du kan få rabatter ved å bestille før 22.august. Du får fjorårets priser, itillegg til at du får opptil 2200 kr i rabatt. Du får 2000 kr i rabatt fra EF og 200 kr i rabatt fra meg, i mot at du nevner navnet mitt (Siri Emilie Krogstad Rikardsen) ved bestilling. Du kan enten bestille over nett (ef.no) eller ringe til 22 94 12 00. Bestiller du over nett vil det komme opp et felt hvor du skal skrive navnet mitt i. Hvis du booker reisen over telefon kan du si at du fikk anbefalt dette av meg, og slik får du 200 kr i rabatt.

Hvis du lurer på noe kan du kontakte meg på siriemiliekr@hotmail.com eller i kommentarfeltet! 

 

#efspråkreise #språkreise2015 #språkreise #reise #EFambassadør #USA #England #Australia #Malta #Frankrike #Spania #Tyskland
Heisann! Som sagt tidligere på bloggen er jeg medlem i EF crew. Det vil si at jeg jobber med EF og er med på å promotere EF språkreiser. Jeg vil oppmuntre alle som har muligheten, til å dra på språkreise. Det er en veldig bra opplevelse å ta med seg videre, man lærer og opplever mye på veldig "kort tid". Er du mellom 10-14 år eller 14-17 år? Da ville jeg tatt sjansen på å reise neste sommer. Jeg kan garantere deg at dette er en reise du ikke vil angre på. Om du bestiller før 22.august får du fjorårets priser og opptil 2200 kr i rabatt. Mer om rabatten kan du lese om her! 

Det er forskjellige destinasjoner etter hvor gammel du er. Hvis du er mellom 14-17 år har du størst utvalg av reise destinasjoner. Og for 10-14 år er det færre valg ettersom du er mindre, og det er destinasjoner som er mer tilpasset din alder. Hvis du vil vite mer om destinasjonene kan du enten gå inn på ef.no og lese, eller du kan bestille en gratis brosjyre HER. Bestiller du en gratis brosjyre kan du ta den med til foreldrene dine, slik at de får et større innblikk på hvilken reise du har lyst til å være med på. Dette anbefaler jeg virkelig hvis foreldrene dine er litt skeptisk til at du reiser, og vil ha nærmere informasjon. 


//Bilder : weheartit// Disse er fra forskjellige destinasjoner, Malta og USA.

Er det noen spesielle ønsker på blogg innlegg? Jeg vet liksom ikke hva dere vil lese, fordi det er så mye jeg kan skrive om. Så hvis det er en spesiell destinasjon du vil vite mer om, gjerne kommenter det. Hvis du lurer på noe er jeg glad for å svare, så bare spør i vei!

Tror du sommeren 2015 kan bli din drømmeferie? Har du reist med EF før?

 
Er du en av de som alltid har drømt om en reise til USA? Kanskje til storbyen New York eller solfylte Florida og California? Nå har du sjansen til å oppleve en sommer med den amerikanske drømmen! Du kan nemlig oppleve hverdagslivet i USA, samtidig som du forbedrer engelsk kunnskapene dine. En språkreise med EF ville vært perfekt. Nå skal du få et lite innblikk på hver av stedene du kan reise til i USA.

Boston

En språkreise til Boston er perfekt for studenter som ønsker å oppleve amerikansk universitetsliv og samtidig ønsker å være nær byen. På dette kurset er det studenter fra hele verden, og universitetsområdet ligger 40 minutter utenfor selve byen. Dere får blant annet en privat strand som bare studentene har adgang til. Kursene til denne destinasjonen er på 3 uker.

Høydepunkter:

- Bo på universitetscampus i USAs akademiske hovedstad.
- Studieturer til Harvard University og Massachusetts Institute of Technology
- Privatstrand på campus
- Sightseeing og shopping i Boston
- Du kan også velge om du vil være med i den velkjente fornøyelsesparken, Six Flags! 

 California, Long Beach

Drar du på språkreise til California får du oppleve masse sol og en vakker natur. Du får oppleve vakre Hollywood, Walk Of Fame, Beverly Hills og Rodeo Drive. Ved denne destinasjonen kan du også velge om å dra på helgeturer til San Francisco, San Diego og Los Angeles. Itillegg til fornøyelsesparken Six Flags, finner du både Universal studios og Disneyland. Her ligger du på Campus med alle andre studentene som er på språkreise. Noen uker i California er noe ingen vil gå glipp av!! 

Florida

 Denne staten blir kalt "solskinnsstaten", og dette er en grunn til. Hverdagene er fylt med sol og palmetrær. Skolen er plassert på vakre Cocoa Beach, hvor dere også overnatter. Ved denne destinasjonen kan du også oppleve diverse fornøyelsesparker i Orlando. Det vil bli masse shopping og aktiviteter. 

Monterey Bay

Ved å reise til Monterey Bay kan du oppleve Californias vakre stillehavskyst. Dere som reiser hit kan delta på utflukter til strandbyene Carmel og Santa Cruz, itillegg til dette blir det en heldagstur til San Francisco. Her kan du også bli med til Disneyland, som man ikke takker nei til! Ved denne destinasjonen bor dere hos en vertsfamilie. Du velger mellom classic og international, også om du vil være 3 eller 4 uker. 

 New York

Har du drømt om å oppleve en ekte amerikansk storyby? Da ville jeg anbefalt å dra på språkreise til selveste New York City! "The city that never sleeps!" Her kan du bo på et amerkansk campus, med et innendørs svømmebasseng. Det er muligheter for å spille fotball og volleyball med de andre studentene. Dere får også oppleve shopping og utforske Manhattan, hvor kult er ikke det? En valgfri utflukt gir deg muligheten til å dra på et Broadway-show! 

 

Dette var litt informasjon om de forskjellige destinasjonene i USA! (noe lånt av EF) Hvis du vil lese enda mer om destinasjonene og priser på kursene, kan du bestille en gratis brosjyre HER! 


Husk at du får fjordårets priser og opptil 2200 kr i rabatt, om du bestiller før 22.august! Du får 2000 kr i rabatt av EF og 200 kr i rabatt av meg. Du kan enten bestille på nett eller ringe, 22 94 12 00! Hvis du ringer på du oppgi mitt fulle navn (Siri Emilie Krogstad Rikardsen), og hvis du bestiller over nett vil det komme opp et felt hvor du skal skrive navnet mitt i. 

BESTILL GRATIS BROSJYRE HER! 

Håper dette innlegget ga deg et litt større innblikk på reise destinasjonene. Vil du at jeg skal lage et slikt innlegg om de andre destinasjonene også, f.eks England og Malta? 

 

 
Nå har jeg tenkt å svare på spørsmålene dere stilte. Dere stilte gode spørsmål og da skal jeg svare så godt jeg kan. Here we go! 

Hvordan var vertsfamilien?

Jeg og Tine var utrolig heldig med vertsfamilien vår. Det var et eldre par på rundt 60 år, men de oppførte seg yngre. Hallelujah så morsomt vi hadde det med dem! De hadde fikset et gjesterom til oss, med veldig komfortable senger. Vi fikk også mye god mat hos dem, både til frokost, middag og kvelds. Frokosten varierte som oftest mellom 3-4 forskjellige ting, og jeg likte alt. Middagen var også god, fikk utrolig god dessert hver eneste dag. Vertsmoren vår laget matpakke til oss hver dag hvor vi fikk brødskiver, leskedrikk og minikaker. De passet på oss godt og kjørte oss/hentet oss om det hadde blitt noen buss misforståelser osv.. Vi kunne også sitte å ha lange samtaler med dem om kveldene, utrolig koselig! Vertsfaren mobbet oss pga. shoppingen vår forresten, haha. 

Vertsfar, meg, vertsmor og Ryan(søte lille barnebarnet deres).

 Veldig mange som sier at EF setter deg til fattige vertsfamilier, familier hvor du får en dårlig opplevelse med, er det sant?

I mitt tilfelle er det iallefall ikke sant. Noen er utrolig heldige med vertsfamilien, mens noen kanskje er litt mindre heldige. De andre vi reiste med hadde fått ganske greie vertsfamilier, som behandlet studentene bra og gidde dem det de trengte. EF har jo testet og ordnet slik at de som er vertsfamilier er gode og kan gjøre oppgavene sine. De booker nok ikke noen vertsfamilier som er "fattige". Kan hende at de som sier det er misfornøyd med hvilken mat de får osv, men det betyr ikke at det er en dårlig vertsfamilie.

 Hvor mange ganger var dere i London?

Vi var to ganger i London. Den ene dagen var vi på sightseeing og den andre dagen shoppet vi i Oxford Street. Vi fikk litt dårlig tid til shoppingen i London synes jeg, men vi rakk å shoppe en del. Under ser dere de butikkene jeg rakk å stikke innom i London. (+ Juicy butikken og starbucks da) Fikk dere fri i helgene, eller var dere med EF gjengen da også?

Vi fikk ikke fri i helgene nei. I helgene hadde vi diverse utflukter, EF arena(fotball osv) eller aktiviteter i kursbyen. Det var noen helger vi hadde skole fordi vi byttet med ukedager osv.. På søndager var det "host family evening". Det vil si at vi skulle bruke kvelden til å være med vertsforeldrene våre, da kunne vi for eksempel grille. 

 Hvordan var skolen?

Skolen var bra den. Den lå cirka et kvarter å gå fra Bournemouth Squere, som var selve sentrum i byen. Når du bestiller reisen velger du om du vil ha internasjonal eller classic. I internasjonal er du i klasse med folk fra andre land, og i classic er det kun norske. Vi ble delt inn i klasser etter hvilket nivå vi var på. Før vi reiste tok alle en språk test over nettet, og ut ifra den bestemt EF klassene. På skolen hadde vi 4x40 minutter inkludert pauser. Det vi gjorde var å sitte og diskutere forskjellige temaer, ha leker, skrive i EF læreboken vår, itillegg til at vi hadde et iPad prosjekt. Vi ble delt inn i grupper og skulle lage en film, hvor vi presenterte kursbyen vår, "Bournemouth". Det ble kåret vinnere, men det ble dessverre ikke gruppen min. 

Hva er det dere egentlig gjør?

På en språkreise gjør man veldig mye forskjellig. For det første lærer du deg et nytt språk, eller iallefall forbedrer deg i et språk du allerede kan. Du går på skole cirka 4 ganger i uken. Du blir kjent med nye mennesker både fra  Norge og andre land, som spania, Frankrike, Italia, Danmark og Sverige. Man drar på utflukter, har forskjellige aktiviteter, lærer annen kultur og opplever kjente severdigheter. Etter en språkreise sitter du igjen med utrolig mye erfaringer, kunnskap og minner.

Var du fornøyd med EF?

Jeg var utrolig fornøyd med EF. Heldigvis for meg så gikk alt som smurt, jeg hadde ingen kjipe opplevelser med EF. Lederne deres er utrolig hyggelige og hjelpsomme. Har hørt at noen synes de får for lite info før avreise, men det ordner seg hvis man drar på et EF møte eller ringer inn til dem.

Føler dikka dikka trygge? I og med at det skjer så mykje meir i England enn i Norge?

Ja! Jeg følte meg ganske trygg der. Og jeg er sikker på at du også kan føle deg trygg om du reiser med EF. Lederne er tilgjengelige på telefon hele tiden og du får hjelp av dem om det skulle være noe. De passer på at alle går minst to og to sent på kveldene, på de stedene der det kan være litt kjipt å gå alene. De bestiller også taxi hvis dere f.eks kommer veldig sent hjem fra en utflukt, og passer på at alle kommer seg hjem.

Vil du anbefale språkreise?

JAA!! Språkreisen sist sommer var det beste jeg har vært med på hittil. Man skaper så mange venner og minner. Jeg er sikker på at du vil sitte igjen med en god følelse, uansett hvilken destinasjon du velger. Både USA, England, Malta, Australia, Spania, Frankrike og Tyskland har mye å by på! Har du ikke booket din reise for 2015 enda, ville jeg gjort det nå for å sikre seg en plass og få fjorårets priser! Hvis du bestiller før 22.august kan du få opp til 2000kr i rabatt. I tillegg til det kan du få 200 kr i rabatt av meg, ved at du nevner navnet mitt(Siri Emilie Krogstad Rikardsen) ved bestilling.Du kan enten ringe 22 94 12 00 eller bestille over nett! Hvis du bestiller over nett vil det komme opp et felt hvor du kan skrive navnet mitt i. (Bilde under) Og hvis du ringer må du si navnet mitt, da vil du få 200 kr i rabatt.  

 

Flere spørsmål? Skal du reise neste sommer? Isåfall, hvor?

 


Ditt navn her
Hei, på denne bloggen vil du finne informasjon om EF språkreiser. Du vil også lese om vår reise til Bournemouth og Long Beach.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2016 · Mars 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juli 2013 · Juni 2013Kategorier


· Bilder fra reisen · Blogg · EF CREW · Forberedelser · Long Beach 2015Søk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits